ID: 769

Kuća, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine

Kuca je potpuno nova , sa lijepim prilazom i okucnicom velicine 800m2 , cjela parcela je u ogradi. Na perceli se nalaze jos dva  poslovna prostora od 50m2 svaki, basta sa kamenim rostiljem i fontanom i lijepa zelena povrsina. Zbog svog komfora i uredjenja kuca je odlicna za miran i porodican zivot.

Sadrzi :podrum velicine 100m2 u kojem se nalaze garaza , veseraj, kotlovnica i dvije prostorije. Grijanje je na dvije opcije : plin i loz-ulje. Sprat sadrzi : dnevni boravak sa kuhinjom, spavacu sobu, kupatilo i toalet. Drugi sprat sadrzi :cetiri spavace sobe, od kojiih jedna spavaca soba i svoje kupatilo i jos jedno veliko kupatilo. Treci sprat sadrzi dvije spavace sobe i kupatilo. Kuca se prodaje sa namjestajem.
U neposrednoj blizini je centar Ilidze i svi njeni sadrzaji.

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri