ID: 1536

Kuća, Stari Grad

 

Foto


Opis nekretnine

Objekat sa zemljištem se nalazi nadomak Baščaršije, cca 5minuta udaljenosti voznje automobilom. Nalazi se pored glavne ceste , ima lijep prilaz i cjela parcela je u ogradi. U sklopu kuce je garaza velicine cca 60m2 (za 3 auta ), u prizemlju moguce uraditi poslovni prostor , zavisno od zelja buduceg kupca.Lokacija nekretnine je odlična, tako da je osim privatnih namjena idealna i za poslovne namjene ( hostel, klinika, staracki dom i tako dalje).  Kuca sadrzi tri zasebna stana , lijepo uredjena sa izlazom na terase sa kojih se pruza lijep pogled.
-Stan 1 : dvoetažni , trosoban , 110m2 , veliki dnevni boravak s balkonom i trpezarijom , wc. , na spratu dvije sobe za spavanje , balkon , hodnik i veliko kupatilo,
-Stan 2 : dvosoban , 78 m2 , balkon , dnevni boravak , spavaća , kupatilo i kuhinja s trpezarijom,
-Stan 3 : dvosoban , 65 m2 , balkon , dnevni boravak , spavaća , kupatilo s tuš kabinom i kuhinja s trpezarijom,
-Tavan ( potkrovlje ) : svi priključci izvedeni , tlocrtna površina 64 m2 , ( a stambena 25m2),
-Garažu : pov 62 m2 za tri auta s rolo vratima,
-Poslovni prostor : 62 m2  na glavnoj ulici sa svim zasebnim priključcima ( odvojeno od stambenog dijela ) ,
-Suteren ispod poslovnog prostpra , pov 52 m2 ( hobi soba , ostava , kupatilo , grijanje i ima sve priključke ),
-Podrum iz bašte sa svim priključcima , pov 50 m2 ,
-Bašta , pov.cca. 1800 m2 , pravougaonog oblika , te s mogučnošću jednostavnog pretvaranja cijele u dvije odvojene pravougaone cijeline , gdje bi uz sadašnji objekat ostalo oko 800 m2 bašte , a nova parcela od 1000m2 bi vrlo komforno mogla biti iskorištena za izgradnju onovog objekta ( sa čak 5-10 stanova ) , bez ikakve prostorne i estetske smetnje u odnosu na okolinu .
Svi nabrojani dijelovi objekta su potpuno nezavisni ( međusobno) u pogledu komunalnih priključaka , sa vlastitim alarmnim sistemom  i cijeli objekat je odmah useljiv i sa svim papirima 1/1  , kako objekta kao cjeline tako i zemljišta .
Objekat je izgrađen od savremenih i kvalitetnih materijala ;
-betonske AB ploče , termo blok -cigla , retmo fasada ( spec termo m sa kuglicama-Samoborka ) , crijep Tondah , centralno grijanje Vaillant ( plin +struja) , blindirana vrata , alarmi , pocinčana i plastificirana ograda oko cijelog objekta .

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri