ID: 2206

Stan, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta Brajlović, MUP-a Ilidza i samog centra Ilidze.

Stan je na cetvrtom spratu zgrade , koja je bez liftai sadrzi četirir sprata sa podrumskim prostorijama. Lijepo je orijentisan, osuncan i sa lijepim pogledom prema rjeci  Zeljeznici i centru Ilidze,
Prije par godina stan je detaljno adaptiran , uradjena komplet elektro i vodo-instalacija , keramika, podovi , stolarija i svi ostali detalji uradjeni od pazljivo biranih i veoma kvalitetnih materijala.
Stan sadrzi : dnevni boravak sa kuhinjom i izlazom na balkon koji je ustakljen, spavace sobe, kupatila i ulaznog hodnika.
Postoji mogucnost kupovine stana sa komplet namjestajem, koji je u retro-stilu i mahagonij, sve je veoma kvalitetno i sa ukusom opremljeno.
Cjena stana sa namještajem iznosi 60000 eura.
Cjena bez namještaja je 99000KM.

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri