ID: 1968

Stan, iLIDZA

 

Foto


Opis nekretnine

Stambeno-poslovni kompleks ILIDŽA je u  atraktivnom ambijentu na obali rijeke Željeznice, pruža visoko savremeni ugodjaj  sa predivnim pogledom na rijeku Željeznicu i Igman. Zgrade ce biti izgradjene u obliku tornja.
Oblik dva tornja prati tok rijeke, dok su povezani u donjem dijelu, svojim oblikom nudi privatnost i puno prirodnog svjetla za sve stanove. Sa 66 stanova od 91,15 m2 do 131,82 m2 raspoređenih na 12 spratova, kompleks ce činiti i : supermarket, restoran, bazen, wellness centar, jacuzzi, finska sauna, fitness centar, i unutar i izvan parkirno mjesto. Na vrhu   zgrade je zamisljeno mjesto kao zelena oaza za odmor i rekreaciju.
Ako vam se sviđa energija i vreva  gradskog života to vam omogucava ova lokacija, ali ćete  ujedno uživati ​​u zelenom okolisu i mirnom toku  rijeke,  dakle  vi ste  našli sve na jednom mjestu.
Početak izgradnje je  bio u aprilu 2016. godine, a prvi kupci  ce uživati u povoljnijim uslovima kupovine stana i mogucnost da koriguju izmjene u stanovima.
lokacija
Stambeno-poslovni  kompleks ILIDŽA Towers nalazi se na Ilidži, uz  magistralni put Ilidža-Blažuj , 5 minuta od Međunarodnog aerodroma Sarajevo i 20 minuta udaljen od centra grada Sarajeva. ILIDŽA TOWERS  se nalazi u neposrednoj blizini izletista  Vrelo Bosne, Termalne Rivijere Ilidža, Centralne džamije Ilidža, i međunarodnih vrtića, škola i univerziteta.
Apartmani
 ILIDŽA TOWERS sastoje se od 66 apartmana na 12 spratova.

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri