ID: 217

Stan, Sarajevo-Centar

 

Foto


Opis nekretnine

Stan se nalazi na veoma atraktivnom mjestu, sadrzi :dvije spavaće sobe, kuhinju, trpezariju, dnevni boravak, toalet,kupatilo, terasu veličine 12m2 i dva hodnika.Zgrada je sagradjena za vrijeme Austro-Ugarske u neobaroknom stilu. Stepenište u haustoru zgrade je uradjeno mermernim stepenicama , i na svakom spratu u haustoru su veliki prozori.Stan se prostire širinom cijele zgrade,

Ovaj trosoban stan iz Austro-Ugarskog perioda moze biti u funkciji na primjer : poslovnih prostorija društveno-političkih organizacija, turističke organizacije, advokatske ili notarske kancelarije.studija za dizajn, arhitekturu i film,ali i kao privatni stan za udoban i komforan zivot jedne četvoročlane porodice.

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri