ID: 6188

Stan, Neum

 

Foto


Opis nekretnine

Apartman u Neumu , koji se sastoji iz dvije stambene jedinice . Prvi stan je na spratu sa velikom terasom ispred ulaznih vrata, na kojoj je lijep prostor za odmor i rekreaciju ( roštilj) i pripadajuce zemljište u stambenoj trospratnoj zgradi . Parcela na kojoj se nalazi zgrada ima izlaz i pristup stepenicama na dvije ulice : Zagrebačku i Hrvatskih velikana.
Dvorište koje je okrenuto ka Zagrebačkoj ulici ima tri male bašte na tri nivoa, od kojih se zajedno sa stanovima prodaje jedna – površine oko 20m2, najbliža putu (tako da bi uz odgovarajuće dozvole mogao da se asfaltira parking na koji bi se ulazilo iz Zagrebačke).
POSTOJI MOGUCNOST KUPOVINE POSEBNO SVAKE JEDINICE , S TIM STO BI CJENA MANJE STAMBENE JEDINICE (PRIZEMLJE) BILA 34000 kKM, A DRUGE U POTKROVLJU 67000 KM .
Stan na prvom spratu ( potkrovlju) sadrzi 35m2 i balkon cca velicine 3m2 je u izvornom stanju i potrebna mu je adaptacija.
Gornja stambena jedinica  :
dnevni boravak 16.42 m²
kupatilo i wc = 4.33 
kuhinja = 10.2 
hodnik = 3.9 
S obzirom da je ova stambena jedinica u potkrovlju , zidovi su pod kosinom, ali je veoma funkcionalan i zbog polozaja iz cjelog apartmana se pruza divan pogled na more.
Terasa koja se nalazi ispred ove stambene jedinice je velicine 4m2.
Donja stambena jedinica je nekadašnja garaža, na kojoj je započeta adaptacija u stambeni prostor. Donja jedinica je dimenzija 3.25m*6m, dakle ima 19.5m2. Urađeni su strujna i vodovodna instalacija, postavljeni pvc vrata i prozori, postavljen rigips na plafon i ozidan prostor za kupatilo. Potrebno je dovršiti radove (okrečiti zidove, postaviti pločice, kupiti sanitarije itd)
                         LOKACIJA  NEKRETNINE :
 Nalazi se u neposrednoj blizini ulaza u Grand Hotel Neum. Iz apartmana se moze stepenicama doci direktno na plazu .
Zbog svoje lokacije ,koja je odlicna i raznih mogucnosti uredjenja ovog apartmana , on je zaista odlican odabir za potencijalnog kupca koji ce uzivati i svim ljepotama Neumske plaze i sadrzaja koji nudi ovaj primorski grad.
DODATNE INFORMACIJE NA BROJEVE TELEFONA :
033 692 587
062 685 680
061 368 456
Elmedina Bjelak

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri