ID: 3517

Poslovni, Baščaršija

 

Foto


Opis nekretnine

Objekat se nalazi nadomak Baščaršije, ima lijep prilaz . Objekat sadzri Su+Pr+Sp+Pk. Predmet prodaje su suteren i prizemlje koje je skoro potpuno adaptirano , nova je elektro i vodo-instalacija, stolarija , podovi, zidovi i kupatila koja ce biti u sklopu soba za prenoćište.

Postoji mogucnost kupovine  sprata i podkrovlja koji su u izvornom i lošem stanju – potrebna temeljite adaptacija. Arhitektura objekta je Austro – Ugarska . Zbog samog polozaja i lijepog prilaza ova nekretnina je odlična investicija za poslovne namjene.
Suteren ima izlaz na avliju i sadrzi : dvije sobe sa zajedničkim kupatilom i pet soba sa svojim kuaptilom , kotlovnicu i pomocne prostorije. Prizemlje sadrzi : pet soba sa kupatilom i veliki dnevni boravak.
Dodatne informacije na broj : 062 685 680 ili 061 368 456
Elmedina Bjelak

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri