ID: 6206

Kuća, Visoko

 

Foto


Opis nekretnine

Naša agencija izdvaja iz ponude prodaju ove veoma atraktivne kuce u Visokom , koja je sagradjena 2012.godine i sadrzi 350m2 stambenog prostora . Nalazi se na parceli velicine 1510m2 , ima lijep prilaz i cjelom duzinom okrenuta prema rijeci Fojnici i granici ujedno sa njom ( kuca izgradjena na L ).

Nedavno je izgradjen novi most preko rijeke i spaja kucu sa centrom Visokog , nalazi se u mirnom djelu , ali ipak naseljenom i divnom okruzenju za porodicno zivljenje.

Kuca sadrzi :

Dva kupatila , toalet , osam spavacih soba, dnevniboravak sa kuhinjom i trpezarijom. Iz dnevnog boravka i kuhinje ima izlaz na uredjenu baštu bogatu vegetacijom i pogledom na rijeku. U dvorištu pored dvije garaze su i sadrzaji za odmor i rekreaciju . Grijanje je centralno ( 70% podno ) , ima modernu pec koja samu sebe lozi , u dnevnom boravku je zidani kamin na cvrsto gorivo . Solarno grijanje za djelimican prostor , 100 % obezbjedjena od poplava velikim potpornim zidom .

Kuca je pokrivena video-nadzorom, biometrijska brava , alarmni sistem -samim tim pruza sigurnost . S obzirom na lokaciju kuce i njenu konstrukciju , ova kuca je pogodna za sve namjene ,od odmora do investicija u posao zbog blizine piramida i turizma koji je u porastu u ovom djelu Bosne i Hercegovine.

 

DOADATNE INFORMACIJE NA BROJEVE TELEFONA :
033 692 587
062 685 680
061 368 456
ELMEDINA BJELAK

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri