ID: 3144

Poslovni, Pofalici

 

Foto


Opis nekretnine

Nasa agencija izdvaja iz ponude ovaj poslovni prostor koji se prodaje na prvom spratu stambeno-poslovne zgrade i sadrzi 202m2. Nekretnina se nalazi na odlicnoj lokaciji, u blizini javnog prevoza , Srednje Ekonomske skole, Hitne p. kao i mnogih drugih sadrzaja (obrazovnih,kulturnih,drzavnih), koji doprinose kvaliteti zivota na toj lokaciji i uvecavaju ovoj nekretnini poslovni potencijal.

Iz tih razloga i same velicine poslovnog prostora, pruza razne mogucnosti novom vlasniku : u svrhu kancelarijskih prostorija, sportkog centra (teretane), djecje igraone, fotokopirnice, agencije, udruzenja, notarski ured i tako dalje.
Trenutna skica poslovnog prostora je takva da sadrzi 14 prostorija, mokri cvor, i moguca je promjena rasporeda po vasim potrebama za razne namjene. Nekretnini je potrebna adaptacija.
CIJENA JE ZA m2.

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine ali pored toga nam je u cilju pomoći klijentima približit nove mogućnosti investiranja na svjetska tržišta gdje su odlične profitabilnosti programa. Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU.Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Luja Pastera 4, Dobrinja, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri