ID: 8639

Poslovni, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine

LUXURI & PARTNERI PRODAJE POSLOVNI PROSTOR NA STUPU :

 

Poslovni prostor se nalazi u stambeno-poslovnoj zgradi , u prizemlju . Sadrzi 34,41m2 , ima vlastiti ulaz i izlozbeni portal , sa lijepim prilazom i parkingom ispred i okolo cijelog objekta,

 

Ima jednu veliku prostoriju i mokri cvor . U zavisnosti od potrebe i namjene buduceg kupca, moze se napraviti jos jedna prostorija . Ukoliko se odlucite za kupovinu ovog poslovnog prostora , oslobodjeni ste placanja poreza od 5% za promjenu vlasnistva i uknjizbu novog kupca.

LOKACIJA :

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: Trzni centar “Bingo”, samoposluge, pekare, apoteke ,banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, restorani, mesnice i mnogi drugi  sadrzaji opcine Ilidza i Novi Grad. U radijusu od cca 2-3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem ,tramvajska stanica se nalazi cca 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja,samim tim  je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

U neposrednoj blizini poslovnog prostora unutar kompletnog naselja naselja nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je budućem kupcu  olakšano korištenje automobila, odnosno parkiranja.

Ako zelite poslovni prostor za svoje sjediste firme, kancelarije ili neke slicne namjene , onda je odlican odabir kupovina ovog poslovnog prostora.

Ukoliko zelite pogledati poslovni prostor ,mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

AGENT : ELMEDINA BJELAK
PLANDIŠTE 90 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 33 692-587
GSM: +387 61 368-456
GSM: +387 62 685-680

Email:
info@luxuri-partneri.com

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri