ID: 4752

Stan, Stari Grad

 

Foto


Opis nekretnine

Naša agencija Luxuri & Partneri prodaje stan u neposrednoj blizini same Baščaršije , mirisa orienta i svih čari Starog grada . Nalazi se na atraktivnoj  lokaciji, na drugom spratu i potpuno je adaptiran i namješten. Sadrzi : dvije spavace sobe, dnevni boravak, kuhinju, balkon, hodnik i prostoriju sa garderoberom.

Moguca kupovina sa ili bez namjestaja.

Grijanje u stanu je centralno na plin. U neposrednoj blizinu su : Hotel Central, Hotel Evropa, Katedrala, fakulteti, Baščaršija i mnoge druge javne ustanove koje čine  Centar i Stari Grad.
Dodatne informacije na broj : 062 685 680 ili 061 368 456
Elmedina Bjelak

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine ali pored toga nam je u cilju pomoći klijentima približit nove mogućnosti investiranja na svjetska tržišta gdje su odlične profitabilnosti programa. Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU.Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Luja Pastera 4, Dobrinja, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri