ID: 3248

Kuća, Ilijaš

 

Foto


Opis nekretnine

Na parceli velicine 3669m2 se nalaze dvije kuce , od kojih je jedna starija , a druga potpuno nova na tri sprata ( nije završena). Prilaz je asfaltni i cijelo imanje je u ogradi .

Starija kuce je velicine 77m2 i sadrzi: prizemlje i sprat.  Svaki sprat ima po dvije sobe , kuhinju ,kupatilo i ulazni hodnik.
Nova kuca je na tri sprata , treba jos uraditi kupatila, podove i fasadu . Obje kuce imaju sve komunalne prikljucke i centralno grijanje na plin, s tim što u novoj kuci treba jos završiti postavljanje radijatora .
Imanje je idealno za porodicni zivot, kao i za investitore zbog velike površine okucnice i lijepe lokacije, dakle ova nekretnina ima veliki potencijal.
U neposrednoj blizini su : centar Ilijaša, OŠ, Srednja škola, gradska Dzamija, trzni centri, javni prevoz , a aerodrom Sarajevo je udaljen cca 20 minuta voznje autom.
Svi papiri uredni i spremni za prepis.
Dodatne informacije na broj : 062 685 680 ili 061 368 456
Elmedina Bjelak

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU u smislu savjetovanja preko Slovenije.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Plandiste 90,71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 62 685 680

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri