O nama

 

“Nekretnine s stilom, partneri s povjerenjem – Luxuri&Partneri”

Dobrodošli na www.luxuri-partneri.com, online odredište za luksuzne nekretnine i nekretninske usluge u Sarajevu i okolini. Naša tvrtka posvećena je pružanju vrhunske usluge u prodaji, najmu i upravljanju nekretninama za naše klijente.

Naš tim sastoji se od iskusnih nekretninskih profesionalaca koji posjeduju bogato znanje o tržištu nekretnina u Sarajevu i okolini. Sve naše usluge prilagođene su individualnim potrebama i željama naših klijenata. Naši stručnjaci pružit će vam personaliziranu uslugu i pomoći vam pronaći savršenu nekretninu koja odgovara vašim potrebama.

Naša ponuda obuhvaća najkvalitetnije nekretnine u Sarajevu i okolini, uključujući luksuzne vile, stanove,apartmane, kuće i poslovne prostore. Sve naše nekretnine su pažljivo odabrane i predstavljaju vrhunac kvalitete i izvrsnosti.

Naš tim također nudi vrhunsku uslugu upravljanja nekretninama koja uključuje upravljanje najmom, održavanje nekretnine i plaćanje računa. Pružamo sigurnost našim klijentima kako bi se mogli opustiti i uživati u svom životu, znajući da su njihove nekretnine u sigurnim rukama.

Naša web stranica nudi jednostavan način za pregledavanje i pretraživanje nekretnina koje su dostupne za prodaju i najam. Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju da vam pomognu u procesu pretraživanja i odabira savršene nekretnine.

Mi vjerujemo da svatko zaslužuje živjeti u prekrasnoj i udobnoj nekretnini koja odražava njihov stil i osobnost. Stoga smo posvećeni pružanju izvrsne vrijednosti i zadovoljstva našim klijentima.

Pridružite nam se danas i otkrijte našu ekskluzivnu ponudu luksuznih nekretnina i usluga upravljanja nekretninama. Naš tim stručnjaka jedva čeka pomoći vam u pronalaženju vašeg savršenog doma.

NAŠI ZADACI:

Unos kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora i apartmana, Podržanih prodaja, zamjena i iznajmljivanje nekretnina, Detaljan prikaz nekretnina sa njihovim karakteristikama i fotografijama, automatska pohrana i upravljanje slikama nekretnina, Mogućnost pohrane ostalih dokumenata (tlocrti, ugovori, izvodi iz katastra…), Ispis nekretnina sa slikama u svrhu izrade kataloga nekretnina (Word i PDF format) na hrvatskom, engleskom ili nekom drugom jeziku. Pretraživanje svih nekretnina po velikom broju karakteristika (cijena, lokacija, površina, namjena…) Mogućnost pretraživanja sa više upita istovremeno, Formiranje i snimanje ponuda na osnovu zahtjeva kupaca ,Pretraživanje ponuda, Snimanje i pregled potražnje (zahtjevi klijenata za kupnju nekretnina), Automatsko pronalaženje kupaca novoj nekretnini.

BRZI ODGOVOR NA ZAHTJEV KUPCA

Brzina kojom reagirate na upite Vaših klijenata je izuzetno važna. Uz Nekretnine LUXURI & PARTNERI svi podaci organizirani su na jednom mjestu i Vaš odgovor klijentu je brz i kvalitetan. Bez obzira da li se kupac nalazi u Vašem uredu, zove Vas telefonom ili je stranac koji Vas kontaktira e-mailom, do svih bitnih podataka možete doći uz nekoliko klikova mišem. Ako se koristite Nekretninama LUXURI & PARTNERI možete biti sigurni da nećete trebati listati po registratorima ili da ćete u ključnom trenutku zaboraviti na nekretninu koju imate u ponudi.

POVEĆANJE KVALITETE PREZENTACIJE

Impresionirajte klijenta i ne dopustite da Vas zaboravi.

POSLOVANJE SA KLIJENTIMA IZ INOZEMSTVA

Prezentirajte se zahtjevnim klijentima iz inozemstva sa kvalitetom na koju su oni navikli. Pošaljite im ponudu za nekretninu iz njihovih snova. Ponuda sa slikom i na njihovom jeziku u nekom od standardnih formata (Word, PDF) će Vas prezentirati kao partnera s kojim se treba poslovati. Ponudu ćete lako poslati e-mailom jer sa LUXURI & PARTNERI nekretninama komunikacija e-mailom nikad nije bila lakša.

Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri & Partneri je pravi odabir !