O nama

Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti.

Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine ali pored toga nam je u cilju pomoći klijentima približiti nove mogućnosti investiranja na svjetska tržišta gdje su odlične profitabilnosti programa. Također nam je želja da pomognemo klijentima koji žele pronaći svoju šansu u zapošljavanju na području EU.

Imamo više od dvije godine iskustva na području prodaje i posredovanja nekretninama, kao i višegodišnje iskustvo u savjetovanju investicija na tržištu valuta, što je najviše iskustva u toj djelatnosti na području grada Sarajeva i okoline.

NEKRETNINE LUXURI & PARTNERI, ZNAČI IMATI :

Brz i kvalitetan odgovor na zahtjev kupca, olakšan rad sa dokumentima (slike, tlocrti, ugovori, izvodi iz katastra… ) jer se nalaze tu na jednom mjestu, analizu poslovanja preko izvještaja,olakšan rad s kupcima iz inozemstva.

 

NEKRETNINE LUXURI & PARTNERI, ZNAČI OSJETITI :

Zadovoljstvo upotrebe Jednostavnost rada Intuitivnost Kontrolu (različitost izvještaja) Povezanosti ponude i potražnje nekretnina Suradnju djelatnika (istovremeni rad više djelatnika) Zadovoljstvo Vas, jer niste zaboravljeni,Zadovoljstvo Sretnog kupca …

NAŠI ZADACI:

Unos kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora i apartmana, Podržanih prodaja, zamjena i iznajmljivanje nekretnina, Detaljan prikaz nekretnina sa njihovim karakteristikama i fotografijama, automatska pohrana i upravljanje slikama nekretnina, Mogućnost pohrane ostalih dokumenata (tlocrti, ugovori, izvodi iz katastra…), Ispis nekretnina sa slikama u svrhu izrade kataloga nekretnina (Word i PDF format) na hrvatskom, engleskom ili nekom drugom jeziku. Pretraživanje svih nekretnina po velikom broju karakteristika (cijena, lokacija, površina, namjena…) Mogućnost pretraživanja sa više upita istovremeno, Formiranje i snimanje ponuda na osnovu zahtjeva kupaca ,Pretraživanje ponuda, Snimanje i pregled potražnje (zahtjevi klijenata za kupnju nekretnina), Automatsko pronalaženje kupaca novoj nekretnini.

BRZI ODGOVOR NA ZAHTJEV KUPCA

Brzina kojom reagirate na upite Vaših klijenata je izuzetno važna. Uz Nekretnine LUXURI & PARTNERI svi podaci organizirani su na jednom mjestu i Vaš odgovor klijentu je brz i kvalitetan. Bez obzira da li se kupac nalazi u Vašem uredu, zove Vas telefonom ili je stranac koji Vas kontaktira e-mailom, do svih bitnih podataka možete doći uz nekoliko klikova mišem. Ako se koristite Nekretninama LUXURI & PARTNERI možete biti sigurni da nećete trebati listati po registratorima ili da ćete u ključnom trenutku zaboraviti na nekretninu koju imate u ponudi.

POVEĆANJE KVALITETE PREZENTACIJE

Impresionirajte klijenta i ne dopustite da Vas zaboravi.

POSLOVANJE SA KLIJENTIMA IZ INOZEMSTVA

Prezentirajte se zahtjevnim klijentima iz inozemstva sa kvalitetom na koju su oni navikli. Pošaljite im ponudu za nekretninu iz njihovih snova. Ponuda sa slikom i na njihovom jeziku u nekom od standardnih formata (Word, PDF) će Vas prezentirati kao partnera s kojim se treba poslovati. Ponudu ćete lako poslati e-mailom jer sa LUXURI & PARTNERI nekretninama komunikacija e-mailom nikad nije bila lakša.

Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri & Partneri je pravi odabir !