ID: 13123

Zemljište, Gorani, Visoko

 

Foto


Opis nekretnine


Luxuri & Partneri s ponosom predstavljaju izuzetno zemljište smješteno u Goranima, u gradu Visokom. Ovo predivno zemljište prostire se na impresivnih 51.000m2 i nudi raznolike mogućnosti i potencijal za investiciju.

Lokacija ovog zemljišta predstavlja divnu priliku za investiciju. Nalazi se samo 3 km udaljeno od centra grada Visoko, pružajući vam blizinu svih potrebnih sadržaja. Također, udaljenost od Sarajeva je samo 50 minuta vožnje, što vam omogućava jednostavan pristup glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Ovo zemljište se ističe svojim bogatstvom prirode. U sklopu zemljišta nalazi se i prekrasna šuma, koja pruža mirno okruženje i dodatnu vrijednost. Također, na parcelama veličine 3200m2 postoje manje podjele koje vam omogućavaju različite opcije za razvoj.

Posebna prednost ovog zemljišta je već započeti objekat na jednoj od parcela, koji vam pruža mogućnost da svoju investiciju brže realizirate. Dodatno, zemljište je opremljeno sa strujom, vodom i kanalizacijom, što olakšava planiranje i izgradnju vašeg projekta.

Pristupni put do zemljišta je dobar, olakšavajući dolazak i odlazak. Okolina je izuzetno lijepa i ugodna, stvarajući atmosferu mira i opuštanja. Ova lokacija pruža vam idealnu ravnotežu između privatnosti i blizine važnih sadržaja.

Osim bogatstva prirode i potencijala zemljišta, njegova izvrsna lokacija dodatno pridonosi atraktivnosti ove investicije. Ne propustite priliku da iskoristite sve što ova divna lokacija nudi i ostvarite svoje poslovne ili privatne snove.

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
     +387 33 692 587
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnina možete pogledati ispod TEKSTA.

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri