ID: 12948

Stan, Bjelašnica

 

Foto


Opis nekretnine


Opis nekretnine:

Novogradnja! Predstavljamo vam fantastične apartmane vrhunske kvalitete na Bjelašnici. Ovi apartmani različitih kvadratura pružaju sav komfor modernog života. Svaki apartman se sastoji od ulaznog hola, dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i lođe. Svaki apartman ima vlastiti sat za električnu energiju i vodomjer. Uz apartmane je moguće kupiti i ostavu/skijašnicu u suterenu objekta, garažna mjesta, kao i parking mjesta ispred samog objekta. Useljenje je predviđeno najkasnije do maja 2023. godine.

Opis objekta:

Stambeni objekat je urađen po najsavremenijim građevinskim standardima, a karakteriše ga izuzetno visok kvalitet gradnje. Dodatna pogodnost za kupce je mogućnost kupovine garaže u suterenu objekta, vanjski parking, i skijašnica. Liftovi imaju pristup iz garaža.

Opis lokacije:

Apartmani se nalaze u novom objektu, u sklopu poslovno sportskog kompleksa u “A” zoni olimpijske ljepotice Bjelašnice. U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel “Bjelašnica”, Hotel “Han”, skijaška staza, šestosjed. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi visokim sniježnim pokrivačem, što pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnina možete pogledati ispod TEKSTA.

 

 

 

Katalog Marigona – Luxuri


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri