ID: 10958

Stan, Marijin Dvor

 

Foto


Opis nekretnine


 Luxuri & Partneri izdvaja iz ponude atraktivan stan sa parking mjestom za dugorocni najam :

Stan se nalazi na drugom spratu zgrade koja ne posjeduje lift , potpuno i kvalitetno adaptiran sa velikim staklenim otvorima i bogat suncevom energijom ,sto sve zajedno daje odlican ambijent za svakodnevno zivljenje.

SADRZAJ :

Dnevni boravak

Kuhinja sa trpezarijom

Dvije spavace sobe

Americki plakar (zasebna prostorija)

Ulazni hodnik

Kupatilo

Toalet

 

STANDARD :

Stan je adaptiran, vanjska i unutrasnja drvena stolarija, parketi , interfon, dvije klime, blindo ulazna vrata, alrmni sistem , veliki uhradbeni ormar duzinom cijelog ulaznog hodnika. Stan posjeduje i parking mjesto,obezbjedjeno ulaznom kapijom koja se zakljucava.

LOKACIJA :

Nalazi se u  ulici Kotromanica, naselje Marijin Dvor. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 300m smješteni su veliki tržni centri (Sarajevo City Center, Alta, Importanne), hotel Holiday Inn, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja, ambasade, Parlament ,jako puno ostalih javnih ustanova koje cine opcinu Centar.

NAPOMENA:

Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Stan je odlican izbor za sve zakupce koji vole komfor, ugodjaj , lijep enterijer i blizinu svih sadrzaja uzeg jezgra centra Sarajeva

,dobiju sve u paketu prilikom zakupa ovoh atraktivnog stana .

 

 

 

 

Ukoliko zelite pogledati stan ili dodatne informacije,mozete me kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

AGENT : Elmedina Bjelak

033 692 587

062 685 680

061 368 456

info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri