ID: 12157

Stan, Novo Sarajevo

 

Foto


Opis nekretnine


NAŠA AGENCIJA IZNAJMLJUJE ADAPTIRAN STAN NA ČENGIĆ VILI :

Stan je potpuno adaptiran veoma visoko-kvalitetnim materijalima i modernim namještajem, nalazi se na prvom spratu zgrade sa cetiri sprata.
Stan sadrzi : tri spavace sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, toalet, ulazni hodnik , balkon i garazu sa automatskim vratima i vezu iz garaze direktno u zgradu .
Grijanje je centralno na plin , ugradjena je klima ( grijanje i hladjenje ). U stanu je pored svih uredjaja koji su jako kvalitetni  ugradjen i interfon i  americki plakari .
LOKACIJA :

Stan se nalazi na 1. spratu stambene zgrade  u neposrednoj blizini Capital Towera, naselje Čengić Vila.

Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je okružena sa puno javnih ustanova,

lijepo uređenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 400 metara nalaze: supermarketi, pijaca “Kvadrant”, osnovna škola, Dom zdravlja Kumrovec, apoteka, tramvajsko stajalište, Olimpijski bazen, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Iza stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Osnovna škola “Čengić Vila 1” nalazi se na cca. 5 minuta lagane šetnje.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže tramvajsko stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare.

Stan je odlicno pozicioniran , u neposrednoj blizini Otoke , mnogih javnih ustanova i svih drugih sadrzaja koji čine opcinu Novo Sarajevo i Novi Grad.

NAPOMENA : navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan  ili dodatne informacije,mozete me kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

AGENT : Elmedina Bjelak

033 692 587

062 685 680

061 368 456

info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri