ID: 10899

Stan, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


Nasa agencija nudi za dugorocni najam stan u centru Ilidze :

 

Stan se nalazi na prvom spratu , zgrade koja ne posjeduje lift i nalazi se u Luzanima na odlicnoj lokaciji i parkingom ispred i iza zgrade , tako da uvijek postoji mogucnost parkinga za stanare i goste. Stan je ugodnog uredjenja ,veoma osuncan i spreman za buduceg zakupca. Grijanje je centralno-gradske toplane .

 

SADRZAJ :

Dnevni boravak

Kuhinja sa trpezarijom

Spavaca soba

Kupatilo

Hodnik

Balkon

Podrumske prostorije

LOKACIJA :

San se nalazi na 1. spratu stambene zgrade , naselje Luzani , zgrada gleda na ustanovu MUP-a Ilidza .
Stambena zgrada se nalazi u veoma urbanom to jest frekventnom dijelu naselja, a u radijusu od 600 metara nalaze  se :tržni centri “Sara”,“Konzum”, “OBI”, “Grando centar”, pijaca Ilidža, Četvrta gimnazija,Grafička tehnička škola, Treća osnovna škola, dječiji vrtić, Dom zdravlja Ilidža, Termalna rivijera, hoteli ,banje (odnosno ljecilista), Velika Aleja, Internacionalni Univerziteti, te brojni drugi sadržaji koji cine uzi centar Ilidze.

STANDARD:
Gradske toplane- etažno grijanje. Gusani radijatori. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Izvorni parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi, blindo vrata i  interfon.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan

,mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Agent : Elmedina Bjelak

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri