ID: 11114

Stan, Hrasno

 

Foto


Opis nekretnine


Iznajmljuje se stan u Hrasnom :

 

Stan se nalazi na trecem spratu zgrade koja ne posjeduje lift. Ima veliki parking okolo zgrade i lijep prilaz sa vise strana.

Stan je lijepo orijentisan,osuncan tokom dana i sadrzi : dnevni boravak ,trpezariju sa kuhinjom , spavacu sobu , kupatilo,ostavu i ulazni hodnik.

Grijanje je centralno, gradske toplane.

LOKACIJA:

Nekretnina se nalazi na trecem spratu stambene zgrade bez lifta u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno.
Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u radijusu od samo 300 metara nalaze šoping centar Robot,ugostiteljski objekat Palma ,nekoliko osnovnih škola, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke, javni prevoz ,Vilsonovo šetalište i mnogi drugi sadrzaji koji cine ovu opcinu.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno samo 1oo metara od zgrade, a 150 metara od zgrade se nalazi trolejbusko stajalište.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan ili dodatne informacije,mozete me kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

AGENT : Elmedina Bjelak

033 692 587

062 685 680

061 368 456

info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri