ID: 10771

Stan, Centar

 

Foto


Opis nekretnine


Izdvajamo iz ponude stan na atraktivnoj lokaciji :

 

Stan se nalazi na trecem spratu zgrade Austrougarske gradnje ,stambene povrsine od 133m2. Stan ima visoke plafone, originalna velika dvokrilna vrata i prozore. Sasvim je adaptiran i lijepo uredjen. Nekretnine ovakve vrste su rijetke i veoma cijenjene ,jer osim sto imaju kulturno-istorijsku vrijednost , odisu elegancijom i stilom i pravi su izazov za buduceg zakupca da urede arhitektonsko dijelo svog ureda u zavisnosti od namjene zakupa.

 

SADRZAJ :

Dnevni boravak

Kuhinja sa trpezarijom

Tri spavace sobe

Dva kupatila

Garderober

Grijanje je uradjeno u dvije opcije : plin i struja, podno grijanje u kupatilima , 4 plafonske klime koje i griju.

LOKACIJA :

Nalazi se u samom centru Sarajeva, nadomak Vjecne vatre i samim tim svih kulturnih desavanja centra i Starog grada. U neposrednoj blizini su mnogobrojni ugostiteljski objekti, kulturne ustanove, obrazovne ustanove, hoteli,hosteli, javni prevoz, trznice i mirisi orijenta sa Bascarsije i njenih cari pomjesanih kultura koje je krase.

NAPOMENA : navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan

ili dodatne informacije,mozete me kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

AGENT : Elmedina Bjelak

033 692 587

061 207 448

061 368 456

info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri