ID: 11623

Stan, Novi Grad

 

Foto


Opis nekretnine


IZDVAJAMO IZ PONUDE PENTHOUSE ZA DUGOROCNI NAJAM NA OTOCI :

 

Stan se nalazi na 11. spratu, ujedno i zadnjem u novoizgradjenom stambeno/poslovnom objektu na Otoci. Stan posjeduje i garazno mjesto u garazama ispod zgrade sa vratima na daljinsko upravljanje.

SADRZAJ :

Stan je dvoetazni ,dakle na dva nivoa sa komfornom lodjom i lijepim pogledom. Na prvom nivou se nalaze dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom ,sa izlazom na lodju , toalet i ulazni hodnik.

Na drugom nivou su tri spavace sobe i kupatilo.

Kompletan stan je lijepo uredjen sa vanjskim roletnama (aluminijskim), podne obloge su keramika i parket. Postavljene su dvije klime , interfon i video nadzor instaliran u kompletnoj zgradi.

Grijanje je centralno (vlastita kotlovnica u kompleksu ). Stan je dvostrano orijentisan : sjevero/zapad.

Nedavno je stan nanovo adaptiran i kompletan namjestan je nov , jos nije koristen.

Prateći trendove u oblasti savremene i moderne gradnje stambeno poslovnih objekata, a prije svega želeći  budućim zakupcima nekretnina priuštiti ostvarenje njihovih životnih želja, projektovali su nekoliko luksuznih penthouse stanova, medju kojima je i ovaj nas stan u ponudi za dugorocni najam.

Zakupcima koji žele biti u centru grada i istovremeno žele izuzetno komforan i ugodan životni prostor sa prelijepim panoramskim pogledom, nudimo ovaj stan na vrhu zgrade.

LOKACIJA :

Stambeno poslovni kompleks „Nova Otoka“ pruža jedinstvenu cjelinu i čini novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil.

Različiti sadržaji poslovnog karaktera smješteni u prizemlju zgrade potpuno se prilagođavaju okolini i potrebama korisnika. U prizemlju zgrade se nalaze  : kafići, banke, dječija obdaništ, trgovine i ostali društveni sadržaji.

Stan se nalazi u središtu grada Sarajeva, općina Novi Grad, naselje Otoka.
Objekat je smješten do doma zdravlja „Kumrovec“, uz glavnu saobraćajnicu Bulevar Meše Selimovića sa jedne strane i ulicu Džemala Bijedića sa druge strane.
Atraktivnost lokacije čini izuzetna saobraćajna povezanost te blizina doma zdravlja, dječijeg vrtića, osnovne škole, pošte, banke, supermarketa, pijace, sportskih terena, bazen Otoka i mnogi drugi sadrzaji koji cine opcinu Novi Grad i Novo Sarajevo.

Ukoliko zelite pogledati stan

, mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Agent : Elmedina Bjelak

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri