ID: 12377

Poslovni, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


                      Iznajmljujem poslovni prostor na Ilidzi :

Opis nekretnine:

Iznajmljuje se poslovni prostor površine cca 50m2 na odličnoj lokaciji : pored Sara Centra, u ulici Ustanička, Ilidža. Poslovni prostor krase portal, koji omogućavaju budućim zakupcima da budu što uočljiviji, te visoka frekvencija pješaka. Ova lokacija predstavlja idealnu priliku za različite poslovne namjene :market, salon ljepote, agencija, sjedište firme, svih vrsta usluznih djelatnosti, trgovine i tako dalje.

Poslovni prostor se nalazi na prizemlju poslovnog kompleksa u nizu ,u centru Ilidze ,pogodan za vise namjena ,u zavisnosti od zelje buduceg zakupca.

Sadrzi jednu veliku prostoriju, glavni ulaz , sporedni ulaz i toalet.

Grijanje je centralno na plin.

Izdaje se poslovni prostor površine 16m2 na odličnoj lokaciji a pored Sara Centra, u ulici Ustanička, Ilidža. Poslovni prostor krase portal, koji omogućavaju budućim zakupcima da budu što uočljiviji, te visoka frekvencija pješaka. Ova lokacija predstavlja idealnu priliku za različite poslovne namjene (market, salon ljepote, agencija, sjedište firme).

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u ulici Ustanička, Ilidža ,nadomak je strogi centar sa svim sadrzajima : TC Sara, Pijaca , Obrazovne ustanove, apoteke,pekare,Terminal, Hoteli, Ugostiteljski objekti i mnogi drugi sadrzaji.

Standard:

Centralno grijanje na plin, odlicna rasvjeta,adaptiran sa odlicnom vanjskom  stolarijom. Keramika u svim prostorijama. Telefon. Kablovska TV.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

 

Ukoliko zelite pogledati poslovni prostor

, mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent : Elmedina C. Bjelak

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri