ID: 12124

Stan, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


 

Nasa agencija iznajmljuje poslovni prostor na Stupu , kompleks Izvor :

Iznajmljujemo  višenamjenski poslovni prostor površine cca 75m2. Prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade „Izvor“ na Stupu. Sastoji od jedne prostorije i moderno uređenog toaleta. Nekretnina posjeduje dva zasebna ulaza. Posto je dvostrano orijentisan,južni  portali postavljeni cijelom dužinom prostora,gledaju prema glavnoj saobracajnici sto ga čini  pogodnim za razne vrste djelatnosti, a naročito one koje zahtijevaju izlog. Nalazi se u nizu velikog broja poslovnih prostora što će sigurno doprinijeti boljem poslovanju i olaksati usluge u zavisnosti od namjene buduceg zakupca.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska ALU stolarija. Keramičke pločice na podovima. Internet, telefon, CATV.

Zbog boljeg i uspjesnijeg poslovanja , instalirano je opticko kablo.

Poslovni prostor ima dva parkinga za automobil.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju novoizgrađene stambeno-poslovne zgrade „Izvor“,  naselje Stup. Naselje sadrži razne ugostiteljske i trgovinske objekte, a u neposrednoj blizini se nalaze i stanice javnog gradskog saobraćaja, koje ovu lokaciju odlično povezuju sa ostalim dijelovima grada, dakle saobracajna komunikacija je odlicna za sve smjerove grada. Medjunarodni aerodrom Sarajevo je udaljen cca 3km.

NAPOMENA :navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati poslovni prostor ili vise informacija,mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri