ID: 10841

Stan, Centar

 

Foto


Opis nekretnine


Nudimo za dugorocni najam potpuno nov stan/poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji :

 

Stan se nalazi u prizemlju zgrade na Mejtasu , upravo temeljito  i kvalitetno adaptiran. Stan je opremljen kompletnom kuhinjom i djelimicno namjestajem, s tim sto se moze opremiti po zelji zakupca kao poslovni prostor ili stanbeni prostor.

 

SADRZAJ :

Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom

Dvije spavace sobe

Dva kupatila

Veseraj

Hodnik

Kvadratura u zk izvadku je 70m2, medjutim realna kvadratura je 80m2. Grijanje je podno na plin u svim prostorijama. Na stanu je instaliran alarmni sistem i klima uredjaj.  Uredjenje stana zavisi od zelje zakupca , posto je lokacija veoma atraktivna ,moze se koristititi za obje namjene.

LOKACIJA :

Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade , naselje Mejtaš, Opština Centar.

Stambena zgrada se nalazi na cca 10 metara od ulice Čekalušaobzirom da je riječ o centralnoj gradskoj jezgrilokacija je bogata različitim sadržajima, velikog broja stambenih zgrada,Ambasada, uslužnih objekata,Medjunarodna Njemacka skola, pekara Mejtas, Osnovna Skola Silvije Strahimir Kranjcevic ,restorana, supermarketa, robnih kuća, galerija, banaka (350 m od Centralne banke ), kafića do velikog broja obrazovnih, religijskih i državnih institucija.

U neposrednoj blizini nalaze se:   pješačka ulica Maršala Tita, Ferhadija,  Baščaršija,  parkovi i zelene površine i jako puno drugih sadrzaja koje cine opcinu Centar i Stari Grad. Postoji mogucnost najma garaze u iznosu od 150 KM/mjesecni najam. Ovaj stan bi bio idealan za notarski ured, udruzenje, advokatske prostorije ili pak za stanovanje.

Standard:
Plinsko podno grijanje. PVC vanjska stolarija. Vanjske rolo roletne. Laminirani parket u sobama. Blindo ulazna vrata. Alarmni sistem. Klima.

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Agent : Elmedina Bjelak

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri