ID: 13095

Poslovni, Stup, Ilidža

 

Foto


Opis nekretnine


Opis nekretnine:

Ovaj prostrani poslovni prostor od 45,70m2 smješten je na Stupu, u zgradama IZVOR u općini Ilidža. Nudi razne mogućnosti za poslovne aktivnosti, bilo da se radi o kancelariji, frizerskom salonu, zubarskoj ordinaciji ili drugim institucijama. Sve potrebne institucije su dostupne u blizini, pružajući praktičnost i funkcionalnost.

Poslovni prostor je opremljen svim potrebnim sadržajima za ugodan radni prostor. Podno grijanje na plin osigurava ugodnu temperaturu, a klima inverter, alarmni sustavi i video nadzor pružaju sigurnost i zaštitu. Veliki portal prema glavnoj saobraćajnici omogućava dobru vidljivost i pristup za klijente.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na Stupu, u zgradama IZVOR u općini Ilidža. Ova lokacija je prometno povoljna i ima dobru povezanost s ostatkom grada. U blizini se nalaze razni sadržaji i institucije, pružajući praktičnost i lako dostupne usluge. Osim toga, instalirani kompresori za zubarske ordinacije dodatno povećavaju mogućnosti ove nekretnine za specijalizirane usluge.

Najamna cijena iznosi 850 KM mjesečno.

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnina možete pogledati ispod TEKSTA.

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri