ID: 13247

Kuća, Stup, Ilidža

 

Foto


Opis nekretnine


🏡✨ Luxuri & Partneri predstavlja izuzetnu kuću za prodaju s vrtom, poslovnim prostorom u prizemlju i garažom! 🌟🌳

📍 Lokacija:

Nalazi se u atraktivnom području općine Ilidža, samo nekoliko minuta udaljena od TC-a Bingo i 50ak metara od glavne saobraćajnice Ilidža-Baščaršija. Ova izvanredna lokacija također vam pruža blizinu Stupske petlje, novoizgrađenog prodajnog centra Peugeot, Međunarodnog aerodroma Sarajevo, javnog prijevoza i mnogih drugih javnih i obrazovnih ustanova koje čine općinu Ilidža i Novi Grad.

Opis nekretnine:

Ova prostrana kuća sastoji se od prizemlja, prvog sprata, drugog sprata i prekrasnog vrta. U prizemlju se nalazi poslovni prostor koji može biti savršen za vaše poslovne aktivnosti, kao i ostava za dodatni prostor za pohranu. Svaki sprat kuće ima zaseban ulaz i nudi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom, udobne spavaće sobe, moderno kupatilo, ulazni hodnik te balkon za opuštanje i uživanje na otvorenom.

Ispred kuće se nalazi veliki prostor za parkiranje vaših vozila, dok je zadnji dio kuće rezerviran za prekrasan vrt s obiljem zelenila, cvijeća i prostora za odmor i rekreaciju.

Ova kuća je pažljivo održavana i u odličnom stanju, pružajući vam udobnost i funkcionalnost. Centralno grijanje na plin osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Lokacija kuće omogućava vam jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima u blizini, dok istovremeno pruža privatnost i mir za vašu obitelj.

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , možete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📲 +387  33 692 587
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike parcela možete pogledati ispod TEKSTA.


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri