ID: 12074

Poslovni, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


Nasa agencija izdvaja iz ponude stambeno -poslovni objekat za najam /prodaju na Stupu sa parkingom, ulazom za invalide i liftom :

 

Gradjen je po visokim standardima i pomno su predvidjene sve pogodnosti za kvalitetno i ugodno poslovanje za buduceg zakupca/kupca.

Luxuri & Partneri iznajmljuje /prodaje : novoizgrađenu poslovnu zgradu, površine cca 1005m²,na parceli velicine 550m2, sa liftom, na odličnoj lokaciji , nadomak Stupske petlje, naselje Stup koje pripada opcini Ilidza.Na zadnoj etazi su dvije stambene jedinice velicine 50m2 i 100m2.

Objekat se sastoji od šest etaža (Sut. + Pr. + 4 ) koje su povezane unutrašnjim stubistem i liftom . Svaka etaza   sadrzi veći broj prostorija, kancelarija, toaleta, hodnika, kotlovnica, kuhinja, recepcija, a moze se izvrsiti rekonstrukcija po zelji i namjeni novog vlasnika.

Četvrti sprat se sastoji od dva stana površine cca 100m2 i 50m2, te zajedničkih prostorija, hodnika, stepeništa i lifta..

Površina suterena i prizemlja iznosi 147m2, dok je površina ostala četiri sprata po 178m2.

Poslovni objekat je pogodan za razne namjene : poliklinika(manja klinika), sjediste firme,edukacioni centar,obdanista,kancelarijske djelatnosti, call centar, IT kompanija,  zbog veoam bogatog sadrzaja unutrasnosti i velikog parkinga,kao i lijepog prilaza ima optimalne mogucnosti i veliki izbor namjena.

STANDARD :

U objektu je razvedena kompjuterska mreža, ugrađeni su sigurnosni sistemi, video nadzor i alarm, inverter klima uređaji, LED rasvjeta, ventilacija, interfon, odlicna toplotna i zvucna izolacija.

Grijanje je razvedeno centralno, s tim sto je ostavljena mogucnost izbora nacina grijanja.

Budućim zakupcima ostavljena je mogućnost da se iznajmi kompletan objekat.

Objekat je pozicioniran na ravnom terenu a u krugu objekta se nalazi parking prostor sa rampom na daljinski za 7do 9 automobila, što budućim zakupcima, uposlenicima i drugim korisnicima omogućava jednostavan pristup i uveliko olakšava korištenje automobila.

Vanjska stolarija je aluminijska i PVC “Rehau”, na podu su postavljene keramičke pločice i parket.

LOKACIJA :

Nekretnina se nalazi  u blizini glavne saobraćajnice. Lokacija idealna i bogata poslovnim sadržajima, javni gradski saobraćaj ima odlicnu komunikaciju sa ostalim dijelovima grada. U neposrednoj blizini nalaze se ambulanta i Vatrogasna brigada na Stupu, obrazovne ustanove,Medjunarodni aerodrom Sarajevo, pošta, apoteke, i mnogi drugi trgovački i ugostiteljski objekti.

 Cijena zakupa kompletnog objekta je 15.000 KM sa PDV-om, ako je u pitanju prodaja : 3000 000 +PDV

NAPOMENA :navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretninu il i vise informacija,mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri