ID: 13106

Poslovni, Ilidža, Centar

 

Foto


Opis nekretnine


Luxuri I Partneri sa zadovoljstvom predstavljaju još jedan izuzetan poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji Ilidže, u neposrednoj blizini trgovinskog centra Sara. Ova nekretnina pruža sjajnu priliku za uspješno poslovanje u srcu ove živahne oblasti.

Poslovni prostor ima ukupnu površinu od 38m2 i sastoji se od dobro organiziranih kancelarija, toaleta i hodnika. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio profesionalno i produktivno radno okruženje. Sa svježim i modernim izgledom, ova nekretnina je idealna za različite vrste poslovnih aktivnosti. U sklopu ovog poslovnog prostora pruža se mogućnost najma dodatnih 300 m2 prostora u suterenu. Osim toga, imamo fleksibilnost da prilagodimo radove prema specifičnim potrebama i namjeni zakupca.

Lokacija ove nekretnine je izuzetno povoljna, jer se nalazi u neposrednoj blizini trgovinskog centra Sara na Ilidži. Ova oblast je živo i popularno odredište sa bogatom ponudom prodavnica, restorana i uslužnih objekata. Blizina glavnih saobraćajnica olakšava pristup i povezanost sa ostalim dijelovima grada.

Ova nekretnina pruža sjajnu priliku za poslovanje na jednoj od najtraženijih lokacija u Ilidži. Sa svim pogodnostima koje nudi, uključujući moderno opremljene prostorije, povoljnu lokaciju i blizinu trgovinskog centra Sara, ova nekretnina je idealan izbor za one koji žele ostvariti uspješan poslovni pothvat.

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , možete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📲 +387  33 692 587
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnina možete pogledati ispod TEKSTA.

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri