ID: 12881

Kuća, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


Opis nekretnine:

Doživite mir i udobnost u ovoj prekrasnoj kući u Sokolović Koloniji, koja se prostire na tri etaže i nudi vam savršen prostor za uživanje u životu s obitelji. Kuća je okružena zelenilom, a u sklopu nje nalazi se predivna bašta s sadržajima za odmor i rekreaciju, što čini ovo mjesto savršenim utočištem od gradske vreve.

Suterenski prostor nudi tri prostorije, uključujući kapacitet za skladištenje 12 tona uglja i kotlovnicu za čvrsto gorivo te plinske bojlere. Prvi i drugi sprat imaju isti raspored, svaki s dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatilom i ulaznim hodnikom. Veliki balkoni na oba sprata pružaju predivan pogled na okolicu.

Bašta je pažljivo uređena s fontanom, sadnicama i zelenom površinom, idealnom za opuštanje i druženje s prijateljima i obitelji. Dvije garaže osiguravaju dovoljno prostora za parkiranje, a jedna od njih ima direktan pristup s lokalne saobraćajnice.

Opis lokacije:

Nekretnina se nalazi u mirnom naselju Sokolović Kolonija, Opština Ilidža, s brojnim sadržajima u radijusu od 500 metara, uključujući osnovnu školu, poštu, pekaru, trgovine, ugostiteljske objekte, džamiju, apoteku, ambulantu porodične medicine i internacionalne univerzitete. Na početku ulice, udaljeni svega 100 metara, smješteni su trgovački centri Bingo i Merkator. Sam centar Ilidže, s mnogobrojnim parkovima i ostalim sadržajima, udaljen je samo 5 minuta lagane vožnje.

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnine možete pogledati ispod TEKSTA

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri