ID: 11966

Kuća, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


 Nasa agencija za nekretnine Luxuri &Partneri sa zadovoljstvom nudi ovu predivnu kucu za prodaju :

Kuca se nalazi na parceli velicine 371m2 , u osnovi velicine 118m2 i na tri etaze. Dakle kompletan stambeno-poslovni objekat sadrzi 354m2.

Sadrzi prizemlje , dva sprata sa okucnicom i dvije zasebne garaze .

Kuca je izgradjena 2008.godine , po najvecim standardima i veoma kvalitetnim gradjevinskim materijalima za kompletan objekat i ogradu .

PRIZEMLJE :

Nalazi se poslovni prostor velicine 85m2 , sa velikim portalima i zasebni ulazom , sve je osigurano ogradom . U poslovnom prostoru je podno grijanje na plin.

SPRAT 1 :

Sadrzi dvije spavace sobe, kupatilo,hodnik, veliku terasu i balkon ,dnevni boravak,kuhinju sa trpezarijom i radnu sobu.

SPRAT 2:

Sadrzi dvije spavace sobe, kupatilo,hodnik, veliku terasu i balkon ,dnevni boravak,kuhinju sa trpezarijom i radnu sobu.

Ima instaliran alarmni sistem . Intefon za svaki sprat , odvojeni setovi za plin i struju.

Kuca je opremljena namjestajem iz  Dogtas exklusive .Sve je uredjeno da odise toplinom i zeljom za svakodnevnim zivljenjem .

Glavno obilježje ove kuce su velike staklene površine koje otvaraju interijer prema vanjskom okruženju i pomalo brišu granicu između vanjskog i unutrašnjeg prostora.

Spada u kategoriju gradskih i modernih kuća , porodicna kuća  , moderne arhitekture, s različitim kompozicijama volumena, koje će se lijepo uklopiti u urbana središta ali i gradsku okolicu.

LOKACIJA :

lidža je zapadno predgrađe Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine koji se nalazi u središnjem dijelu zemlje. Ilidža je najstarije naseljeno područje Sarajeva bogato prirodnim ljepotama .

U neposrednoj blizini  nalazi se spomenik prirode Vrelo Bosne, do kojeg se dolazi kroz tri i po kilometra dugu stoljetnu aleju platana i kestenova.

Prepoznatljiv simbol Ilidže i Vrela Bosne su i čuveni fijakeri, koji već više od 100 godina prevoze goste Velikom alejom od Ilidže do Vrela Bosne. I danas živi sjećanje na to da je prvi fijaker došao s prestolonasljednikom Franjom Ferdinandom 1895. godine.

Nadomak Pejtona je sami centar Ilidze , mnogobrojne Obrazovne ustanove, Internacionalni Univerziteti, hoteli,ljecilista, Termalna revijera, Terme Ilidza, Pijaca , Trzni centri, ugostiteljski objekti, Opcina, Policija , sportske dvorane ,javni prevoz i mnogi drugi sadrzaji koji cine ovu opcinu.

U neposrednoj blizini je : medjunarodni aerodrom Sarajevo, Igman, Bjelasnica , sto daje posebne kvalitete za bogat svakodnevni nacin zivota tokom cijele godine.

Ukoliko se odlucite za kupovinu ove atraktivne kuce , odlicna je i za povrat investicija ,jer je potraznja najma za ovom vrstom nekretnine velika.

NAPOMENA :navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati kucu mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri