ID: 11037

Stan, Stari Grad

 

Foto


Opis nekretnine


      Nasa agencija prodaje kucu sa poslovnim prostorom i vise parking mjesta na Kovacima 

 

Kuca se nalazi na parceli sa lijepim prilazom , mogucnoscu parkinga za 6 manjih automobila ili tri veca i rolo vratima sa daljinskim upravljanjem.

Sastoji se od tri sprata : prizemlje ,sprat i podkrovlje. Povrsina stambenog dijela je cca 250m2 , plus veseraj i poslovni prostor u prizemlju velicine cca 50m2.

Total negdje oko 300 m2.

 

SADRZAJ :

Prizemlje sadrzi : poslovni prostor potpuno nov i lijepo uredjen(dvije prostorije i kupatilo) , veseraj sa kotlovnicom za pelet , stan velicine cca 40m2(jedna spavaca soba, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo) ,zasebno manja ostava i parking osiguran ogradom i vratima na daljinsko upravljanje.

Sprat sadrzi :

Stan sa zasebnim ulazom velicine 103m2, tri spavace sobe, dva kupatila, dnevni boravak sa trpezarijom,kuhinju,balkon , veliki terasu i bastu za odmor i rekreaciju.

PODKROVLJE :

Stan sa zasebnim ulazom velicine 105m2, dvije spavace sobe(od kojih je jedna master room ), dva kupatila, dnevni boravak sa trpezarijom,kuhinju i balkon.

Basta je velicine cca 30m2.

STANDARD :

Vanjska stolarija je PVC, unutrasnja stolarija je drvena. Podovi su brodski pod, laminati i keramika . Sprat je adaptiran i prosiren 2005.godine . Podkrovlje je nanovo uradjeno 2017.godine , tom prilikom je ugradjen i klima uredjaj. Postoje dvije opcije za grijanje i to centralno na pelet i plin .

LOKACIJA :

Sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinosi kvaliteti življenja i ljubiteljima srca Starog Grada, te se u radijusu od 500  metara nalaze: Vijecnica, Sebilj, Bascarsija sa svim njenim sadrzajima ,OŠ Mula Mustafa Bašeskija, Fakultet Islamskih nauka u Sarajevu, Policijska stanica Stari Grad, BH Pošta,  ugostiteljski objekti, pjeske laganog hoda je svega pet minuta do Sebilja i tri minuta do Vjecnice.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo pet minuta lagane šetnje.  Autobuska i tramvajska linija Vijećnica – Ilidža saobraća svakih nekoliko minuta. Kuća posjeduje svoje parking mjesto u dvorištu .

Ova nekretnina je kako zbog svoje lokacije,tako i potencijala koji posjeduje idealan odabir za investicije buduceg kupca . Moze se koristiti i u poslovne namjene , bio bi lijep hostel na mirnom dijelu Kovaca.

Takodje moze biti i lijep dom za jednu porodicu ,jer posjeduje sve sto je potrebno za ugodno svakodnevno zivljenje i lagodan nacin obavljanja svakodnevnih obaveza zbog blizine svih sadrzaja.

NAPOMENA:

Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite termin da pogledate kucu,mozete me kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

AGENT : ELMEDINA BJELAK

Telefon: +387 33 692-587
GSM: +387 61 207 448
GSM: +387 61 368 456

Email:
info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri