ID: 12764

Stan, Cengić Vila

 

Foto


Opis nekretnine


Opis nekretnine:

Ovaj potpuno adaptirani stan od 90m2 upisanih u ZK izvadku (u stvarnosti 100m2) pruža sve što trebate za udoban život. Prostran i svijetao dnevni boravak, praktična kuhinja i trpezarija, tri spavaće sobe, moderno kupatilo, toalet, ulazni hodnik i balkon. Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade sa četiri sprata. Grijanje je centralno na plin, a u stanu je ugrađena i klima (grijanje i hlađenje), interfon i američki plakari. Stan se prodaje sa kompletnom  kuhinjom i svim električnim uređajima, veoma kvalitetnim ugradbenim ormarima i modernim namještajem koji je uključen i cijenu.

Opis objekta:

Zgrada u kojoj se nalazi stan je okružena javnim ustanovama, lijepo uređenim površinama i atraktivnom lokacijom zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja. U neposrednoj blizini nalaze se supermarketi, pijaca “Kvadrant”, osnovna škola, Dom zdravlja Kumrovec, apoteka, tramvajsko stajalište, Olimpijski bazen, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Opis lokacije:

Stan se nalazi na 1. spratu stambene zgrade u neposrednoj blizini Capital Towera, naselje Čengić Vila. Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, a najbliže tramvajsko stajalište je udaljeno cca 200 metara od zgrade. Iza zgrade je lijepo uređen park za djecu. Osnovna škola “Čengić Vila 1” nalazi se na cca. 5 minuta lagane šetnje.

Napomena:

NAPOMENA: navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko želite pogledati ovu nekretninu ili dobiti više informacija, možete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva:

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partner

Slike Nekretnine možete pogledati ispod TEKSTA.

 

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri