ID: 11611

Poslovni, Novi Grad

 

Foto


Opis nekretnine


  Prodaje se poslovni prostor u Hrasnom na odlicnoj lokaciji :

 

Nalazi se u suterenu stambeno/poslovnog objekta , ukupne povrsine 46m2. Prilaz je odlican i parking uvjek dostupan prilikom posjete ovom poslovnom prostoru. Zgrada sadrzi ukupno pet spratova, suteren i prizemlje su poslovni prostori.

Okolo zgrade je veliki zajednicki parking, nadomak je svih desavanja ,a ujedno veoma mirno mjesto .

SADRZAJ :

Sadrzi dvije velike prostorije, jednu manju, toalet i hodnik. Grijanje je centralno /gradske toplane . Poslovni prostor je lijepo odrzavan i u solidnom stanju,tako su potrebna mala ulaganja u zavisnosti od zelje i namjene buduceg vlasnika.

LOKACIJA :

Poslovni prostor se nalazi u suterenu stambene zgrade , naselje Hrasno.

U radijusu od 500m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući kupci će imati pristup svim bitnim sadržajima potrebnim za urbani svakodnevni zivot, praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega pet minuta hoda, tako da ima odlicnu komunikaciju sa svim djelovima grada ,a zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati poslovni prostor , moze

te nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Agent : Elmedina Bjelak

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri