ID: 10560

Stan, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


Luxuri & Partneri nudi stan sa parkingom na Ilidzi :

 

Stan se nalazi na drugom spratu novoizgradjene zgrade od ukupno 4 sprata ,koja se nalazi u Pejtonu . Okolo zgrade je parking za stanare zgrade, koji je osiguran ogradom i kapijom koja se zakljucava. Kompletan objekat se nalazi u mirnom dijelu Pejtona, sa lijepim prilazom i dosta drveca koje obogacuje cistocu zraka u tom dijelu Ilidze.

SADRZAJ :

Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom

Kupatilo

Spavaca soba

Balkon koji je zarvoren

Ulazni hodnik

Zgrada posjeduje lift, posto je novoizgradjena, veoma lijepo je odrzavana . Grijanje je centralno na plin , u kuhinji je postavljen elektricni bojler za toplu vodu . Na svim prozorima i balkonu su postavljene aluminijske roletne. U cijenu ulazi kuhinja kompletna, ugradbeni ormari u spavacoj sobi,hodniku i kupatilu.

LOKACIJA :

Stan se nalazi na Ilidzi u naselju Pejton, u neposrednoj blizini su : Treca Osnovna Skola, Obdaniste, trgovine , centar Ilidze sa svim svojim sadrzajima . Saobracajna komunikacija je odlicna, ima ulaz i izlaz sa brze ceste ,lokalna saobracajnica je pored zgrade ,kao i javni prevoz (trolejbus).

Ovaj stan je kako po svojoj strukturi, tako i lokacijski idealan odabir za buduceg kupca i ugodno svakodnevno zivljenje , blizina svih javnih ,obrazovnih ustanova, Doma Zdravlja, mnogobrojnih ugostiteljskih objekata i vegetacijskog bogastva ove opcine stavljaju poseban pecat na vrijednost stana.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

 

Ukoliko zelite pogledati stan ili dodatne informacije,mozete me kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

AGENT : Elmedina Bjelak

033 692 587

062 685 680

061 368 456

info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri