ID: 11695

Stan, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


  Izdvajamo iz ponude veoma funkcionalan stan za prodaju :

Stan se nalazi na trecem spratu stambeno/poslovnog objekta , koja je useljiva za tri do cetiri mjeseca . Prva dva sprata su poslovni prostori , tako da je u biti stan na petom spratu ,a trecem stambenom.

Upravo se izvode zavrsni radovi , iako sadrzi 50m2 , tlocrt je veoma funkcionalan .

Sadrzaj :

Stan sadrzi dvije spavace sobe, kupatilo, ulazni hodnik, balkon i dnevni boravak sa kuhinjom.

Standard :

Podne podloge u sobama su od parketa. Keramika u kupatilu,hodniku i na balkonu. Vanjska stolarija je PVC sa dolicnom zvucnom i toplotnom izolacijom. Ulazna vrata su sigurnosna . Uzgradi su dva lifta sa senzor rasvjetom na hodnicima.

LOKACIJA :

Stan se nalazi  u naselju Stup, Općina Ilidža, smješten je na 3. spratu stambene zgrade sa dva lifta, u zgradi od ukupno 8 spratova . Nalazi se nadomak glavne saobraćajnice i javnog prevoza.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se mnogobrojni sadržaji kao što su: supermarketi, ugostiteljski objekti,Obrazovne ustanove prodavnice, restorani, pekara, frizerski saloni i ostali sadržaji za svakodnevne potrebe stanara. U neposrednoj blizini su svi sadrzaji koji cine opcine Ilidza i Novi Grad. Medjunarodni aerodrom Sarajevo je udaljen cca 3km.

PRVI KUPAC JE OSLOBODJEN PLACANJA 5% POREZA PRILIKOM  KUPOVINE I UKNJIZBE .

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan , mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Agent : Elmedina Bjelak

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri