ID: 10134

Kuća, Visoko

 

Foto


Opis nekretnine


Luxuri & Partneri nudi za prodaju atraktivnu Vilu u Visokom :

 

Vila je povrsine 350m2 i nalazi se na parceli velicine 1510m2 ,uz rijeku Fojnicu . Prilaz je odlican, asfaltni .

Lokacijski je idealna za ljubitelje privatnosti, a blizine sadrzaja urbanog dijela grada. Kompletna parcela je okruzena vegetacijom, bogatom  : vocnjakom, zelenom povrsinom i pedeset stabala ljesnjaka, ispred je dvoriste sa sadrzajima za odmor i rekreaciju ( zidani rostilj ). Kuca je sagradjena 2012.godine, u sklopu kuce su sagradjene konstrukcijski i dvije garaze (nisu zavrsene ). Po modelu na L je sagradjena i orjentisana kompletna prema rijeci Fojnici ,sa kojom kako smo naveli i granici. Preko rijeke je sagradjen novi most ,koji povezuje nekretninu sa centrom grada i udaljen je svega pet minuta laganog hoda.

Kuca je obezbjedjena 100% od eventualnih poplava sa visokim i kvalitetnim potpornim zidom . Brave su biometrijske i ugradjen je centralni usisivac ,koji je veoma praktican i funkcionalan.

SADRZAJ :

Suteren :

Ostava, kotlovnica, podkotlovnica i prostorija za cvrsto gorivo.

Prizemlje :

Dnevni boravak , kuhinja, tpezarija, spavaca soba , kupatilo, toalet , ostava, veseraj i dva ulaza u kucu . Posto je nekretnina pokrivena alarmima i video-nadzorom ,ima i tehnicka soba.

Sprat :

Hodnik, dva kupatila, sest spavacih soba,velika terasa, kuhinja,trpezarija, tri sobe sa americkim plakarima i velika terasa.

GRIJANJE :

Grijanje u kuci je centralno koje je odlicno rijeseno sa modernom peci Termoflux i 70% je podno grijanje ( ta pec je osmisljena da sama sebe lozi ). Alternativa za grijanje je zidani kamin u dnevnom boravku na drva. Kuca posjeduje i solarni sistem za toplu vodu .

LOKACIJA :

Nalazi se nadomak centra Visokog, udaljena svega pet minuta . U neposrednoj blizini su piramide , udaljene od prilike dvadeset minuta pjeske. Od Sarajeva je udaljena cca 35km , zbog odlicne saobracajne komunikacije veoma brzo se stigne autom do svih sadrzaja koji cine opcine Visoko i Sarajevo.

Kako zbog svoje lokacije, kapaciteta kuce i blizine svih turistickih sadrzaja , ova nekretnina je idealna za poslovne namjene . Zbog ispitivanja je visoka ocjena procjene za zdravo i kvalitetno svakodnevno zivljenje.

Ukoliko ste ljubitelji pravog porodicnog toplog doma , takodje svi optimalni uslovi su zastupljeni pri odabiru ove nekretnine.

Kuca je klimatizirana i ugodna u ljetnom periodu.

DODATNE INFORMACIJE NA BROJEVE TELEFONA :
033 692 587
061 207 448

061 368 456
www.luxuri-partneri.com
Agent : Elmedina Bjelak

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri