ID: 10620

Kuća, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


Nasa agenncija izdvaja iz ponude atraktivnu kucu sa bastom i dvije garaze :

 

Luxuri & Partneri prodaje kucu u mirnom dijelu Sokolovic Kolonije , kuca sadrzi : tri sprata,bastu sa sadrzajima za odmor i rekreaciju, dvije garaze , sve je u ogradi i lijepim prilazom.

SADRZAJ :

SUTEREN :

U suterenu su tri prostorije , od kojih su dvije vece i jedna za ugalj kapaciteta 12 tona . Kotlovnica za cvrsto gorivo i bojleri za plin , posto su uradjene dvije opcije grijanja (centralno ,plin).

SPRAT I :

Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na veliki balkon, dvije spavace sobe , kupatilo i ulazni hodnik.

SPRAT II :

Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na veliki balkon, dvije spavace sobe , kupatilo i ulazni hodnik.

Basta je lijepo uredjena, sadrvan za odmor, sadnice i zelena povrsina.

Prva garaza je u sklopu kuce i postoji mogucnost parkiranja dva manja automobila, druga garaza je fizicki zasebna i ima prilaz direktno sa lokalne saobracajnice.

LOKACIJA :

Predmetna nekretnina se nalazi u  naseljeu Sokolović Kolonija, Opština Ilidža. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze brojni sadžaji kao što su Peta osnovna škola, pošta, pekara,trgovine i ugostiteljski objekat Panera, džamija, apoteka, ambulanta porodične medicine, internacionalni Univerziteti i mnogi drugi sadrzaji. Na početku ulice na udaljenosti od cca. 100 metara su smješteni dva trgovačka objekta :Bingo i Merkator.  Sami centar Ilidže sa svim ostalim sadržajima  koji cine ovu lijepu opcinu kao i mnogobrojnim parkovima je udaljen samo cca. 5 minute lagane vožnje.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite termin da pogledate kucu,mozete me kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

AGENT : ELMEDINA BJELAK

Telefon: +387 33 692-587
GSM: +387 61 207 448
GSM: +387 61 368 456

Email:
info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri