ID: 12346

Poslovni, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


  Nasa agencija sa zadovoljstvom prodaje dva poslovna prostora na Ilidzi – WAVES 4 :

 

Atraktivni stambeno-poslovni objekat se nalazi na Ilidzi u naselju Otes ,  pored 82-ije stambene jedinice moderne arhitekture sa razlicitim kvadraturama, koje su projektovane tako, da vas osjecaji profinjenostii ugodjaja ocekuju na svakom koraku ovog prelijepog projekta,u prizemlju su predvidjeni poslovni prostori ,od kojih imamo na raspolaganju dva i to velicine : 130,89m2 i 140,40 m2. Oni se prodaju u roh-bau stanju . U cijenu je uključen:PDV, notarski troškovi i garažno mjesto.

 

U zgradi ce biti sistem podnog grijanja, stropno hlađenje, toplotne pumpe, osnovni paket smart
sistema, buduci vlasnik poslovnog prostora moze izabrati isti nacin grijanja ili po svom izboru.

Garažno mjesto površine od 12-14m2

 

Način plaćanja :

10% od ukupnog iznosa se plaća na ime kapare, 40% u roku od 60 dana od datuma potpisivanja ugovora,50% na 18 mjeseci.

Osigurajte sebi poslovni prostor kao investiciju u Sarajevu, prije nego sto cijene i kamate nisu otisle u nedogled.  Waves stambeno-poslovni objekat je prestizni arhitektonski i gradjevinski projekat od vise zgrada na jugu Sarajeva. Uz iznajmljivanje , posto je velika potraznja na trzistu nekretnina za poslovnim prostorima, moze se  odplatiti  za neki izvjesni period u zavisnosti od visine mjesecnog najma.
Zbog veoma kvalitetne gradnje , poslovni prostori su takodje

idealan izbor za vlastite potrebe , ugodno i uspjesno poslovanje u   urbanom dijelu grada Sarajeva.

Elegantan projekat je izbor za sve koji zele uskladiti zivotni stil sa prostorom u kojem ce raditi ili poslovati..
Kupovinom ovog poslovnog prostora,otkrijte nove dimenzije ugodjaja i poslovanja, sa sistemom grijanja i hladjenja na principu toplotnih pumpi ,ukoliko se odlucite za ovaj nacin kao u  stambenim jedinicima,kao i garazno mjesto uz odabrani poslovni prostor.

LOKACIJA :

Predmetni projekat se nalazi u naselju Otes, Opština Ilidža.

U radijusu od 100-300 metara nalaze se trgovački centar Waves, marketi i ugostiteljski objekti, benzinska pumpa Petrol,  stomatološka ordinacija, stanica javnog gradskog prevoza i brza cesta. Centralni dio Ilidže sa apsolutno svim sadržajima potrebnim za ugodno poslovanje je udaljen manje od 5 minuta vožnje, a deset minuta laganog hoda. U neposrednoj blizini su i Obrazovne ustanove,obdanista   i mnoge druge javne ustanove koje cine opcinu Ilidza sa svim njenim ljepotama ,koja sa izletistem Vrelo Bosne je pravi  biser grada Sarajeva.

NAPOMENA :navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite sastanak ,mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri