ID: 11432

Stan, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


Nasa agencija nudi stan za prodaju

u novogradnji na veoma atraktivnoj lokaciji :

 

Stan se nalazi na prvom spratu novoizgradjene  zgrade , od ukupno 7 spratova , parkingom ispred  zgrade i veoma lijepim prilazom.

Luksuzna stambena zgrada sagrađena na obali rijeke Željeznice za sve ljubitelje urbanog dijela grada ,a ujedno i blizinu prirodnih ljepota .Iz svakog stana se pruža nevjerovatan pogled na rijeku, okolne zelene oaze, te planine Igman, Bjelasnicu i Trebević.Dizajn je povjeren najboljim arhitektama, kako bi se osigurala puna funkcionalnost i iskorištenost prostora, a za njenu gradnju su korišteni najkvalitetniji materijali.

LOKACIJA :
Zgrada se nalazi odmah uz rijeku Željeznica, u centru Ilidže, na rubu zelene oaze, Rimskih iskopina i Vrela Bosne. U neposrednom okruženju je veliki broj hotela, restorana i ostalih turističkih atrakcija koje krase ovaj dio Kantona Sarajevo.Od aerodroma je udaljena svega 5 minuta, a od Baščaršije 30 minuta vožnje.

U neposrednoj blizini su : poliklinika Sanasa, Policija, ugostiteljski objekat Brajlovic , Obrazovne ustanove, Opcina Ilidza , TC Grando i mnogi drugi sadrzaji koji cine ovu opcinu.

STANDARD :

-keramika (prva klasa  Italijanska)

-parket (prva klasa hrast)

-stolarija (pvc  saplast)

-blindirana vrata

-sanitarija (grohe)

-inverter klime u svakoj sobi

-centralno grijanje na struju  VAILLANT ( radijatori u svakoj sobi )

Zgrada posjeduje dva lifta i video nadzor.

Cijena stana je : 4305 KM/m2 sa PDV-om , nema poreza od 5% pri prenosu vlasnistva .

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Agent : Elmedina Bjelak

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri