ID: 11834

Stan, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


 Agencija Luxuri & Partneri izdvaja iz ponude  stanove za prodaju u urbanom dijelu naselja Stup na Ilidzi  :

Stambeno-poslovna građevina projektirana je prema projektnom zadatku i u skladu je sa prostornim planom i važećim propisima i standardima za ovu vrstu građevina. Za predmetnu nekretninu izdata je građevinska dozvola i radovi su poceli krajem juna mjeseca 2022.godine.

Rok za useljenje i zavrsetak svih radova je 13-18 mjeseci .

LOKACIJA :

Stambeno-poslovna građevina nalazi se u naselju Stup, u dijelu grada Sarajeva koji pripada opcini Ilidza i udaljena od centra Ilidze cca 1800m . Pristup prema zgradi je sa glavne saobracajnice sa Bascarsije prema Ilidzi . Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost sa centrom grada, obzirom da se nalazi u neposrednoj blizini autobusnog i tramvajskog  stajališta udaljenog 20 -30m. .Osnovna skola je udaljena 300m,samoposluga 15m, apoteka 40m,Zdravstvena ustanova 10m,Dzamija 100m, Medjunarodni aerodrom Sarajevo 3000m i sami centar Sarajeva 7000m , Stupska petlja  50m, a i svi ostali sadrzaji koji cine opcine Novi Grad  i Ilidza su u neposrednoj blizini.

OPIS STAMBENOG DIJELA GRAĐEVINE
Stambeno-poslovna građevina sastoji se od jedne podzemne etaže,dakle jedan nivo za garaze , prizemlja i prvog sprata gdje ce biti poslovni prostori i stanovi koji ce biti na raspolaganju na ostalim spratovima.  Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od 44 m2 do 79 m2 . Skoro svaki  stan  ima pripadajuću lođu.

Grijanje ce biti na plin (centralno). Svaki stan ce imati ugradjen klima uredjaj.

PODOVI
Na podovima lođa predviđene su keramičke pločice otporne na smrzavanje. Na stubištu i podestima predviđena je obloga protu kliznom keramikom.U stanovima , u sobama ce biti parketi , a u kupatilima  keramika.

VANJSKA STOLARIJA I BRAVARIJA
Vanjska stolarija bit će izvedena od PVC s više komornim profilima, visoke toplinske izolacije koja zadovoljava standarde niske potrošnje energije i odlicne zvucne izolacije.  Izlazi na lodje su sa balkonskim vratima.

ZAJEDNIČKI PROSTORI
Komunikacija između etaža omogućena je unutarnjim stubištem. Stubišta su opremljena liftom kroz sve etaže. Podovi stubišta i hodnika popločeni su keramičkim pločicama.

 

Ukoliko ste ljubitelji mirnog dijela , a blizine centra sa svakodnevnom urbanom vrvom i svim njegovim sadrzajima, ovaj projekat je odlican izbor za buduce vlasnike  koji vole udoban  i komforan nacin zivota.

Kompletnom projektu je posvecena velika paznja kako u dizajnu zgrade ,tako i visokoj kvaliteti gradnje.

CIJENA : 

Stanovi se prodaju po cijeni od 3600-3800 KM/m2 sa PDV-om.

NAPOMENA :navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati lokaciju gradnje i vise informacija,mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri