ID: 11992

Stan, Ilidza

 

Foto


Opis nekretnine


  Nasa agencija sa zadovoljstvom prodaje atraktivne stanove na Ilidzi – WAVES 4 :

 

Atraktivni stambeno-poslovni objekat se nalazi na Ilidzi u naselju Otes ,  raspolagat ce sa 82 stambene jedinice moderne arhitekture sa razlicitim kvadraturama, koje su projektovane tako, da vas osjecaji profinjenostii ugodjaja ocekuju na svakom koraku ovog prelijepog projekta.

Dakle stambeni dio ce sadrzati :82 stambene jedinice ,koje ce u zavisnosti od kvadrature imati  jednu,dvije ili tri  spavace sobe,raspolozive kvadrature su  od 55m2  – 125m2.

Vrlo je vazno naglasiti koje pogodnosti sve imaju nasi kupci , koji se odluce za kupovinu stana u ovom atraktivnom kompleksu :
Kupoprodajna cijenu koju dogovorimo sa kupcem uključuje:
1.      PDV 17%
2.      Notarske troškove  zaključenja predugovora o kupovini stana ,
troškovi potpisivanja ugovora kod notara nakon etažiranja
3.      Pravna pomoć kod upisa nekretnine u ZK (grunt) pravna procedura kod potvrde
o oslobađanju poreza na nekretninu u poreskoj upravi.
4.      Svi priključci u kupljenoj stambenoj jedinici : vodovod i
kanalizacija, internet, el.energija ćiji je priključak od 6,7kwh do
10kvw u našim objektima .

Sistem podnog grijanja, stropno hlađenje, toplotne pumpe, osnovni paket smart
sistema.

5.      Garažno mjesto površine od 12-14m2
6.      Balkonskog prostora dodatnih 50% za kupca koje ne ulazi u cijenu.

 

Način plaćanja :

10% od ukupnog iznosa se plaća na ime kapare, 40% u roku od 60 dana od datuma potpisivanja ugovora,50% na 18 mjeseci.

Osigurajte sebi stan kao investiciju u Sarajevu, prije nego sto cijene i kamate nisu otisle u nedogled.  Waves stambeno-poslovni objekat je prestizni arhitektonski i gradjevinski projekat od vise zgrada na jugu Sarajeva. Uz iznajmljivanje preko agencija Booking i AirBnb se stanovi mogu odplatiti  vec za 10 godina.
Zbog veoma kvalitetne gradnje , stan je takodje idealan izbor za porodicu i ugodno svakodnevno zivljenje u urbanom dijelu grada Sarajeva.
Rezervacije za novu zgradu Waves 4 koja je pocela sa izgradnjom mozete napraviti u dogovoru sa nama i zakazivanjem termina za detaljne informacije.
Elegantan projekat je izbor za sve koji zele uskladiti zivotni stil sa prostorom u kojem ce zivjeti.
Svaku prostoriju odlikuju moderna arhitektonska rijesenja, a osjecaj komfora pojacavaju prostrane terase i portali u svim stanovima sa obiljem sunceve svjetlosti ,kao i velike zajednicke zelene terase sa impresivnim pogledom na Sarajevske Olimpijske planine i grad.
Kupovinom ovog stana,otkrijte nove dimenzije ugodjaja u pametnom stanu, sa sistemom grijanja i hladjenja na principu toplotnih pumpi ,zasebnu za svaku stambenu jedinicu,kao i garazno mjesto uz odabrani stan.

LOKACIJA :

Predmetni projekat se nalazi u naselju Otes, Opština Ilidža.

U radijusu od 100-300 metara nalaze se trgovački centar Waves, marketi i ugostiteljski objekti, benzinska pumpa Petrol,  stomatološka ordinacija, stanica javnog gradskog prevoza i brza cesta. Centralni dio Ilidže sa apsolutno svim sadržajima potrebnim za udoban život je udaljen manje od 5 minuta vožnje, a deset minuta laganog hoda. U neposrednoj blizini su i Obrazovne ustanove,obdanista   i mnoge druge javne ustanove koje cine opcinu Ilidza sa svim njenim ljepotama ,koja sa izletistem Vrelo Bosne je pravi  biser grada Sarajeva.

NAPOMENA :navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite sastanak ,

mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri