ID: 12790

Stan, Ilidža, Centar

 

Foto


Opis nekretnine


Opis nekretnine:

Prodaje se atraktivan četverosoban stan od 85 m² u centru Ilidže (ul. Ibrahima Ljubovića). Stan se sastoji od 2 spavaće sobe, 1 radne sobe, prostranog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje. Također, stan ima i lođu koja pruža divan pogled prema željeznici.Stan je nedavno adaptiran korištenjem vrhunskih materijala, što garantira izvrsnu kvalitetu i trajnost. Ovaj kompletno namješten stan, uključujući i opremljenu kuhinju, prodaje se u izvanrednom stanju, spremnom za useljenje.

Opis objekta:

Stambena zgrada se nalazi u veoma urbanom, odnosno frekventnom dijelu naselja, okružena brojnim sadržajima koji doprinose kvaliteti življenja.

Opis lokacije:

Stan se nalazi u centru Ilidže, u blizini tržnih centara “Sara”, “Konzum”, “OBI”, “Grando centar”, pijaca Ilidža, Četvrta gimnazija, Grafička tehnička škola, Treća osnovna škola, dječiji vrtić, Dom zdravlja Ilidža, Termalna rivijera, hoteli, banje (odnosno lječilišta), Velika Aleja, Internacionalni Univerziteti, te brojni drugi sadržaji koji čine uži centar Ilidže.

Napomena:

NAPOMENA: navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko želite pogledati ovu nekretninu ili dobiti više informacija, možete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva:

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

 

Slike Nekretnine možete pogledati ispod TEKSTA.

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri