ID: 11729

Stan, Vogosca

 

Foto


Opis nekretnine


  Agencija Luxuri & Partneri sa ponosom predstavlja stanove za prodaju u mirnom i urbanom dijelu naselja Hotonj u Vogosci :

Stambeno-poslovna građevina projektirana je prema projektnom zadatku i u skladu je sa prostornim planom i važećim propisima i standardima za ovu vrstu građevina. Za predmetnu građevinu izdata je građevinska dozvola u junu mjesecu 2022.godine, radovi pocinju 20.06.2022.

Rok za useljenje i zavrsetak svih radova je 13-18 mjeseci .

LOKACIJA :

Stambeno-poslovna građevina nalazi se u Hotonju, u sjevero-zapadnom dijelu grada Sarajeva i udaljena od centra 8000m . Pristup prema zgradi je sa glavne saobracajnice iz centra prema Vogosci.. Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost sa centrom grada, obzirom da se nalazi u neposrednoj blizini autobusnog stajališta udaljenog 200m. .Osnovna skola je udaljena 800m,samoposluga 200m, sportski centar 300m,  TC Bingo , a i svi ostali sadrzaji koji cine opcine Vogosca i Centar su u neposrednoj blizini.

OPIS STAMBENOG DIJELA GRAĐEVINE
Stambeno-poslovna građevina sastoji se od dvije podzemne etaže,dakle dva nivoa za garaze , prizemlja u kojem je smješten jedan poslovni prostor od 75m2 i stanovi koji se mogu po zelji kupca pretvoriti u poslovni dio. Nakon prizemlja su iznad jos cetiri sprata stambenog dijela . Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od 29 m2 do 79 m2 ili prema dogovoru sa kupcima, postoji mogucnost spajanja stanova. Svaki stan skoro ima pripadajuću lođu.

Grijanje ce biti na plin (centralno). Svaki stan ce imati ugradjen klima uredjaj.

PODOVI
Na podovima lođa predviđene su keramičke pločice otporne na smrzavanje. Na stubištu i podestima predviđena je obloga protu kliznom keramikom.U stanovima , u sobama ce biti tarketi , a u kupatilima Italijanska keramika.

VANJSKA STOLARIJA I BRAVARIJA
Vanjska stolarija bit će izvedena od PVC s više komornim profilima, visoke toplinske izolacije koja zadovoljava standarde niske potrošnje energije i odlicne zvucne izolacije.  Izlazi na lodje su sa balkonskim vratima.

ZAJEDNIČKI PROSTORI
Komunikacija između etaža omogućena je unutarnjim stubištem. Stubišta su opremljena liftom kroz sve etaže. Podovi stubišta i hodnika popločeni su keramičkim pločicama.

UREĐENJE OKOLIŠA
U prostoru oko stambene građevine su predviđena vanjska parkirna mjesta. Okoliš će biti uređen u skladu s projektom hortikulturalnog uređenja kojem smo posvetili posebnu pažnju.

Ukoliko ste ljubitelji mirnog dijela , a blizine centra sa svakodnevnom urbanom vrvom i svim njegovim sadrzajima, ovaj projekat je odlican izbor za buduce vlasnike  koji vole udoban  i komforan nacin zivota.

HOTONJ RESIDENCE CEKA NA VAS .

CIJENA : 

Stanovi se prodaju po cijeni od 2500 KM/m2 sa PDV-om.

Garaze se prodaju po cijeni 1100 KM/m2 sa PDV-om.

Poslovni prostor po cijeni u od 2400 KM/m2 sa PDV-om u ROH BAU fazi , sa mogucnoscu kompletnog zavrsetka radova uz dogovor sa investitorom ili u vlastitom aranzmanu.

Partner banke za kreditiranje stanova su : NLB Banka i Nova Banka.

 

NAPOMENA :navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati lokaciju gradnje i vise informacija,

mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

 

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri