ID: 6962

Stan, Hadzici

 

Foto


Opis nekretnine


IZDVAJAMO IZ PONUDE STANOVE U NOVOGRADNJI – HADZICI :

Planirana je izgradnja stambeno-poslovnog objekta od sedam spratova i stanova koji ce biti veličine od 51,5 do 73m2.
Cjeli projekat je organizovan prema savremenim kriterijima stanovanja , a sve u skladu sa datim uslovima iz Regulacionog plana izgradjenog za to područje.
LOKACIJA :
Objekat se nalazi u vec izgradjenom djelu naselja Hadzici . U neposrednoj blizini je strogi centar Hadzica sa svim svojim sadrzajima : škole, trgovine, općina i druge javne ustanove.
Objekat ce biti orjentisan u pravcu sjeveroistok-jugozapad. Ulaz u  objekat ,pješački i kolski je sa jugozapadne strane.
SADRZAJ OBJEKTA :
Stambeni objekat ce sadrzati : suteren, prizemlje i 7 spratova.U suterenu ce biti garaze sa parking mjestima , koja je u uskoj saradnji sa vanjskim parking mjestima.Sva parking mjesta su u funkciji stanara zgrade i poslovnog prostora.
U suterenu su smjesteni i pjesacki ulazi u lamele objekta koji su putem vertikalnih komunikacija povezani sa nadzemnim etazama objekta. U lamele objekta se ulazi iz podrumske etaze i iz prizemlja.
Preko vertikalnih kominikacija , stepenista i liftova , se stize do posebnih stambenih jedinica organizovanih po etazama objekta. U podrumskom djelu objekta je predvidjeno organizovanje zaklona , uslucaju potrbe koji odgovara standardima i normativima upisanim u “Uredbi o mjerilima i kriterijima o nacinuizgradnje sklonista “.
Ukupni gabarit stambenog objekta je podjeljen na dvije lamele “A” i lamela “B”. Svaka lamela ce imati po 35 stambenih jedinica.
Stanovi su razlicitih kvadratura i prilagodjeni modernom nacinu zivljenja u stambenom objektu.Na svim etazama hodnikje spojen , sto omogucava komunikaciju izmedju dvije lamele objekta.
KONSTRUKCIJA :
U suterenu se nalazi garaza , pa je kompletna etaza izvedena u armiranobetonskim zidovima sa hidroizolacijom. Pod u garazi je sloj ferobetona na nosivoj ploci. Na podovima unutar stanova je predvidjen prvoklasni hrastov parket, a u mokrim cvorovima sanitarna oprema i keramika prve klase. U vjetrobranu,hodnicimai ulazima je predvidjena protuklizna keramika prve klase.
Fasadni zidovi su predvidjeni kao obrada termofasadom, stiroporom i finalno tretirane fasadnom bojom.
Objekat se zavrsava ravnim neprohodnim krovom.
STANOVI USELJIVI U DECEMBRU 2019.godine.
CJENA  STANOVA JE : 1420 KM /m2 sa PDV-om.
                         www.luxuri -partneri.com
DODATNE INFORMACIJE NA BROJEVE TELEFONA :
033 692 587
062 685 680
061 368 456
ELMEDINA  BJELAK


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri