ID: 11887

Stan, Vogosca

 

Foto


Opis nekretnine


 Nasa agencija Luxuri & Partneri nudi za prodaju stanove  u naselju Rosulje / Vogosca :

Pocinje gradnja stambeno-poslovnog objekta , sa garazama i vanjskim parkingom .

Stambeni dio objekta koji se gradi obuhvata sedam spratova i uključuje 200 stanova prema slijedećoj strukturi:

1. 70 Stanova veličine 43 do 45 m2 (dnevni boravak sa kuhinjom, jedna spavaća soba, kupatilo i balkon.
2. 92 Stana veličine 58 do 67 m2 (dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatilo i balkon).
3. 38 Stanova veličine 70 do 89 m2 (dnevni boravak sa kuhinjom, dvije/tri spavaće sobe, kupatilo i balkon).

 

TEHNICKI OPIS PROJEKTA :

Objekat obuhvata dvije etaže suterena u kojima se nalazi 128 garažnih parking mjesta ukupne površine 2.206,90 m2, dok su u prizemlju smješteni poslovni prostori ukupne površine 641,80 m2. Uz objekat su predviđena i 83 vanjska parking mjesta namijenjena za prodaju. Objekat će biti obložen termofasadom debljine 10 cm sa zaštitnim samoperućim slojem boje. Ustakljenje objekta je predviđeno termopan staklom LOW-e koji ima UV zaštitu i vanjske atmosfere tri sloja stakla i osmokomorna stolarija.

Obloga površina primjerena je namjeni prostora i uključuje:

 • dnevni boravak sa trpezarijom i spavaće sobe – prvoklasni parket (hrast)
 • sanitarni čvorovi i terase – italijanska keramika visokog kvaliteta,
 • stepenište – protuklizna keramika visokog kvaliteta.

Unutrašnji zidovi su malterisani, gletovani i završno obojeni u bijelu boju.

Unutrašnja stolarija je kvalitetne drvene građe bijele boje sa ukrasnim lajsnama.

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna, obložena drvenim oblogama.

Objekat ima četiri ulaza sa liftovima od suterena do zadnjeg sprata. Predviđena je ugradnja bešumnih liftova vodećeg svjetskog proizvođača, nosivosti 850 kg ili 9 osoba.

Objekt je priključen na novoizgrađenu glavnu infrastrukturnu mrežu. Opremljen je električnim instalacijama na način da svaka soba ima razvedenu mrežu telefona, kablovske televizije i jake struje u skladu sa savremenim standardima elektroinstalacija. Napajanje električnom energijom je predviđeno sa novoizgrađene gradske mreže, a objekt ima svoju trafostanicu.

Svaki stan, kao i poslovni prostor ima individualno očitanje potrošnje električne energije, vode na daljinsko očitavanje i potrošnje grijanja. Grijanje je riješeno po sistemu zajedničke kotlovnice, a svaki stan će imati svoj mjerač potrošnje.

Predviđeno je tursko kupatilo sa linijskim slivnikom i staklenom pregradom.

Zbog kvalitetnijeg i udobnijeg življenja u stanovima, u svaki stan će biti ugrađen klima uređaj (grijanje-hlađenje) koji može poslužiti kao alternativno rješenje za grijanje jer radi do -25 C0.

Stanovi će imati ugrađen „SMART“ sistem koji omogućava upravljanje sistemom zagrijavanja i hlađenja putem aplikacije na mobilnom telefonu.

Objekat će se svojom nenametljivom formom skladno uklopiti u prirodni i urbani ambijent ovog lokaliteta i doprinijeti njegovom poboljšanju sa vizuelnog i oblikovnog aspekta.

 

PARKET HRAST

Hrastov parket je omiljena podna obloga na našem podneblju, može se tvrditi bez ikakve sumnje, pogotovo ako je riječ o stambenim objektima.

KLASIČNI PARKET

Masivni klasični parket opstaje decenijama žilavo se držeći, uz manje ili veće uspone i padove u potražnji, bez obzira na sve žešću konkurenciju i obilje novih podnih obloga od najrazličitijih materijala.

LIFT

Objekat ima četiri ulaza sa liftovima od suterena do zadnjeg sprata. Predviđena je ugradnja bešumnih liftova vodećeg svjetskog proizvođača, nosivosti 850 kg ili 9 osoba.

Stepeniste ce biti od protuklizne keramike,visoke kvalitete.

 • SAOBRAĆAJ
 • Pristup lokaciji je sa glavne saobraćajnice obezbjeđen uključenjem i izlaskom na glavnu saobraćajnicu semaforskom regulacijom.
 • Saobraćaj u mirovanju riješen je u sklopu stambenog kvarta kao otvorene parking površine,pješački prilaz objektima omogućen  je sa naseljske saobraćajnice preko pasaža, a kolski sa postojećeg parking prostora.
 •  U okviru svih stambenih objekata u suterenskim etažama obezbjeđen je parking prostor kako za stambene jedinice tako i za poslovne prostore locirane u prizemnim etažama. Kompletno naselje se povezuje kružnim tokom koji se spaja na novu Prvu transverzalu.
 • LOKACIJA :
 • Kompleks je udaljen 6 km od centra Sarajeva, 14 km od medjunarodnog aerodroma Sarajevo,500m od centra Vogosce.
 • U neposrednoj blizini su : Dom Zdravlja,Osnovna Skola,dvije Srednje skole, Fakultet Uprave, Bingo (trgovina) ,benzinska pumpa i mnoge druge javne ustanove.                                                             
 • Ukoliko ste ljubitelji novogradnje i svih prijednosti koje ona ima , mozete me kontaktirati na jedan od navedenih brojeva mobitela , da Vas detaljno iformisem ili obidjemo samu lokaciju i sami se uvjerite u vjerodostojnost svega gore navedenog :                                                                                 
 • 00387 33 692 58700387 61 207 44800387 61 368 456Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

  info @luxuri-partneri.com

  www.luxuri-partneri.com

                        


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
  KONTAKTIRAJTE NAS
 • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

 • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

 • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri