ID: 12814

Poslovni, Ilidža, Centar

 

Foto


Opis nekretnine


Opis poslovnog prostora:

Ovaj prostrani poslovni prostor od 100 m², smješten u prizemlju, pruža sve što vam je potrebno za uspješan poslovni pothvat. Prostor se sastoji od jedne velike i jedne manje prostorije, te mokrog čvora. Grijanje je podno na plin, što osigurava udobnost i učinkovitost. Veliki portali omogućavaju obilje prirodnog svjetla i izloženost, a alarmni sistem pruža dodatnu sigurnost.

Opis objekta:

Poslovni prostor se nalazi u naselju Pejton, u blizini brojnih ugostiteljskih objekata, trgovačkih radnji i javnih ustanova. Zgrada je moderno dizajnirana i dobro održavana, pružajući atraktivnu i profesionalnu radnu okolinu.

Opis lokacije:

Lokacija poslovnog prostora pruža izvrsnu povezanost s ostalim dijelovima grada, te jednostavan pristup glavnim prometnicama. Objekt se može pohvaliti s tri parkirna mjesta, što osigurava praktičnost i dostupnost za vaše klijente i zaposlenike.

Napomena:

NAPOMENA: navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Slike možete pogledati ispod TEKSTA.

 

 

Ukoliko želite pogledati ovu nekretninu ili dobiti više informacija, možete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva:

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info@luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri