ID: 13505

Stan, Stup, Ilidža

 

Foto


Opis nekretnine


Lokacija: Naselje Stup, Stanovi Izvor, općina Ilidža

Detalji Stan: Ovaj prostrani stan od 76.60 m2 smješten je na visokom 6. spratu, pružajući vam nevjerojatan otvoren pogled na širinu okoline. Stan se sastoji od 2 spavaće sobe, praktične ostave, prostranog kupatila, lodje za opuštanje i dodatne ustakljene lodje koja će postati vaš omiljeni kutak.

Savršen Pogled: S 6. sprata, ovaj stan nudi nevjerojatan pogled koji će vas osvojiti svaki dan. Uživajte u panoramskom pogledu na grad i prirodne ljepote koje se pružaju pred vama.

Praktičnost i Prostranost: Dvije spavaće sobe pružaju dovoljno privatnosti i udobnosti za vas i vašu obitelj. Ostava će vam olakšati organizaciju, a moderno uređeno kupatilo pruža prostor za opuštanje i osvježenje.

Dodatni Užitak: Osim prostrane lodje, ovaj stan ima i jednu ustakljenu lodju. Ovaj dodatni prostor postat će vaš omiljeni kutak za uživanje u jutarnjoj kavi ili opuštajućim trenucima.

Cijena: Stan se prodaje po cijeni od x KM/m2.

Pružite sebi ekskluzivan životni prostor koji kombinira prostranost, praktičnost i nevjerojatan pogled. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoj termin za razgledavanje.

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnine možete pogledati ispod TEKSTA

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri