ID: 13530

Stan, Mejtaš, Stari Grad

 

Foto


Opis nekretnine


📍 Lokacija: Ovaj šarmantan stan smješten je u naselju Mejtaš, u srcu općine Stari Grad. Mejtaš je poznato po svojoj tihoj i mirnoj atmosferi, a istovremeno vam pruža neposrednu blizinu svih bitnih sadržaja. Samo 3 minute hoda dijele vas od prve tramvajske stanice i glavne Titove ulice u Sarajevu, omogućavajući vam laganu povezanost sa svim dijelovima grada.

🏠 Stan s Novim Duhom: Ovaj stan je doživio sveobuhvatnu adaptaciju, gdje su pažljivo zamijenjeni prozori, podovi, električna instalacija i vodovodni sustav. Ova svježa i moderna obnova donijela je novi dah u ovaj prostor, čineći ga ugodnim i funkcionalnim.

🚿 Vrhunski Namješteno Kupatilo: Uz ostatak stana, i kupatilo je vrhunski uređeno i novo. Funkcionalno i moderno, pruža vam prostor za opuštanje i osvježenje.

🍽️ Nova Kuhinja po Mjeri: Stan je polunamješten, ali posebno ističemo potpuno novu kuhinju po mjeri, prilagođenu vašim potrebama. Kvalitetna i funkcionalna, ova kuhinja će vas inspirirati da pripremate ukusne obroke.

🛋️ Prostrani Dnevni Boravak: Stan se sastoji od dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i trpezarijom, stvarajući otvoren i prostran životni prostor. Dvije udobne spavaće sobe pružaju vam privatnost i opuštajući prostor za odmor.

💡 Praktičnost i Povezanost: Stan posjeduje ormare i osnovne komade namještaja, pružajući vam brzu i praktičnu useljivost. U neposrednoj blizini nalazi se Trgovina Amko i Pekara Mejtaš, čime vam je svakodnevna udobnost nadohvat ruke.

💰 Cijena Najma: Cijena najma za ovaj preuređeni stan iznosi 650 KM. Grijanje je osigurano putem konvektora na struju, pružajući vam udobnost tijekom hladnijih mjeseci.

Ako želite udoban dom u mirnom naselju, blizu svih bitnih sadržaja, ovaj stan je savršen za vas. Kontaktirajte nas kako biste saznali više i dogovorili razgledavanje.

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
     +387 33 692 587
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnina možete pogledati ispod TEKSTA.

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri