ID: 12717

Stan, Stup

 

Foto


Opis nekretnine


 

Opis nekretnine:

Ovaj Stan pruža sve što trebate za savršen dom. Prostran i svijetao dnevni boravak, 2 udobne spavaće soba, moderna kuhinja sa trpezarijom , te 1 kupatilo i 1 WC. Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade sa liftom.

Opis objekta:

Ovaj objekt odlikuje se vrhunskom kvalitetom gradnje, sofisticiranim dizajnom i pažljivo odabranim materijalima. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi vam pružio ultimativnu udobnost, sigurnost i eleganciju u vašem domu.

Opis lokacije:

Stan  se nalazi u naselju Stup (Stanovi “Izvor”), općina ILIDŽA. Naselje sadrži razne ugostiteljske i trgovinske objekte, a u neposrednoj blizini se nalaze i stanice javnog gradskog saobraćaja, koje ovu lokaciju odlično povezuju sa ostalim dijelovima grada, dakle saobracajna komunikacija je odlicna za sve smjerove grada. Medjunarodni aerodrom Sarajevo je udaljen cca 3km. Ova lokacija nudi savršen spoj mira i pogodnosti za vaš svakodnevni život.

 

NAPOMENA :navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Stan se prodaje sa kompletnim dizajniranim namještajem, koji ulazi u postojeću cijenu stana. !

Ukoliko želite pogledati ovu nekretninu ili vise informacija,mozete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

Slike Nekretnine možete pogledati ispod TEKSTA.

00387 33 692 587

00387 61 207 448

00387 61 368 456

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

info @luxuri-partneri.com

www.luxuri-partneri.com

Slike Nekretnine možete pogledati ispod TEKSTA.

 

 

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri