ID: 13364

Stan, Centar

 

Foto


Opis nekretnine


📍 Lokacija: Ova prekrasna nekretnina smještena je na visokom prizemlju, u srcu Sarajeva, u ulici Hadži Idrizova, u općini Centar. Nalazi se u blizini svih glavnih sadržaja grada, u mirnoj i urbaniziranoj četvrti, omogućavajući vam jednostavan pristup svim potrebnim uslugama.

✨ Stanje i adaptacija: Stan se nalazi u izvornom stanju i pruža mogućnosti prilagodbe prema vašim željama i potrebama. Djelomično je zamijenjena vanjska stolarija, dok unutrašnjost možete urediti kako biste stvorili svoj idealan prostor.

🛋️ Prostornost i raspored: Stan se prostire na 73m2, što osigurava obilje prostora za uživanje u udobnom životu. Sastoji se od toaleta, kupaonice, dnevnog boravka, dvije prostrane spavaće sobe, kuhinje s trpezarijom te dva hodnika koji pružaju dodatnu privatnost.

🔥 Grijanje i oprema: Stan je opremljen grijanjem na plin i struju, pružajući vam ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Iako nije centralno grijanje, ova opcija vam omogućava kontrolu nad potrošnjom energije.

🏢 Okolina: Uživajte u blizini svih važnih sadržaja centra grada, velikog parka i trgovačkog centra Aria. Svi vaši svakodnevni potrebni objekti, poput trgovina, restorana, škola i transportnih veza, nalaze se u neposrednoj blizini, što će vam život učiniti praktičnim i ugodnim.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📲 +387  33 692 587
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike možete pogledati ispod TEKSTA.

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri